Mario Cuesta HernandoRaquel Martín

Antarctica. Continentul minunilor

PRP: 69.9 Lei Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
62.91 Lei

Livrare în România

1-3 zile lucrătoare

Easybox

Ridicare din Easybox

1-3 zile lucrătoare

4 persoane se uită la acest produs.

Grăbește-te! La acest produs, stocurile sunt limitate.

Specificații Antarctica. Continentul minunilor

Editura
Niculescu
Autor
Mario Cuesta Hernando,
Raquel Martín
Anul publicării
2023
ISBN
9786063808821

Rezumat Antarctica. Continentul minunilor - Raquel Martín, Mario Cuesta Hernando

Antarctica este un continent al minunilor si al recordurilor.

 

Aici s-a inregistrat cea mai scazuta temperatura de pe planeta, de -93 C, gheata are o grosime de aproximativ 4 kilometri, iar vantul poate atinge o viteza de pana la 300 km/h. Apele din zona Antarcticii reprezinta cel mai vechi ecosistem de pe Pamant. Dar cel mai extraordinar lucru legat de acest continent este faptul ca a reusit sa aduca impreuna numeroase tari pentru a promova pacea, stiinta, cooperarea si respectul fata de mediul inconjurator.

 

Prin intermediul acestei carti, va puteti imbarca intr-o calatorie spre Polul Sud, atat pentru a descoperi minunile sale naturale, cat si pentru a afla mai multe despre activitatea oamenilor de stiinta, viata in bazele de cercetare de aici, povestea primilor exploratori ai acestui continent si spiritul Tratatului Antarcticii.


Ilustratii color.

Detalii produs
Despre Raquel Martín
Raquel Martín
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Raquel Martín inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Raquel Martín se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Raquel Martín. Fiecare carte scrisa de Raquel Martín este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Raquel Martín in categoria Raquel Martín astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Antarctica. Continentul minunilor, Africa. Continentul culorilor
Despre Mario Cuesta Hernando
Mario Cuesta Hernando
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Mario Cuesta Hernando inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Mario Cuesta Hernando se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Mario Cuesta Hernando. Fiecare carte scrisa de Mario Cuesta Hernando este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Mario Cuesta Hernando in categoria Mario Cuesta Hernando astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Antarctica. Continentul minunilor
Recenzii

Ți-a plăcut produsul?

Spune tuturor părerea ta aici.

Scrie o recenzie

0

0 recenzii

5 stele

0

4 stele

0

3 stele

0

2 stele

0

1 stele

0


De la același autor

-10%
Africa. Continentul culorilor

Africa. Continentul culorilor

PRP: 69.9 Lei 62.91 Lei
-10%
Antarctica. Continentul minunilor

Antarctica. Continentul minunilor

PRP: 69.9 Lei 62.91 Lei
PRP: 69.9 Lei

62.91 Lei