Walter Isaacson

Walter Isaacson

BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de Walter Isaacson , oferindu-ti acces la intreaga colectie de carti, inclusiv volume exclusive , una dintre cele mai memorabile lucrari fiind Steve Jobs - biografia autorizata . Walter Isaacson se bucura de un succes rasunator si incontestabil, cu vanzari impresionante pentru fiecare titlu. Stilul unic si personajele viu conturate sunt elementele definitorii ale operei sale.

Fiecare creatie semnata de Walter Isaacson este o invitatie la lectura, savurata de mii de admiratori. Cel mai bine vanduta carte scrisa de Walter Isaacson de pe BOOKZONE este Steve Jobs - biografia autorizata.

Poti gasi toate cartile scrie de Walter Isaacson pe www.bookzone.ro astfel incat sa te bucuri de o colectie completa de carti apreciate de cititori.

Impactul cartilor scrise de Walter Isaacson depaseste granitele succesului comercial. Mesajele profunde din scrierile sale au reusit sa atinga sufletele cititorilor. Ti-a placut cartea Steve Jobs - biografia autorizata? tunci iti recomandam si aceste titluri scrise de Walter Isaacson: Inovatorii Leonardo da Vinci Einstein .

Descopera lumea fascinanta a cartilor cu libraria online Bookzone, partenerul tau in calatoria literara. Bookzone, mereu la un click distanta.

Carti scrise de Walter Isaacson

-10%
-10%
Inovatorii

Inovatorii

PRP: 89 Lei 80.1 Lei
-10%
Leonardo da Vinci

Leonardo da Vinci

PRP: 149 Lei 134.1 Lei
-10%
Einstein

Einstein

PRP: 129 Lei 116.1 Lei
-10%
Spărgătoarea de coduri

Spărgătoarea de coduri

PRP: 139 Lei 125.05 Lei
-16.2%
Elon Musk

Elon Musk

PRP: 149 Lei 124.9 Lei