Timothy Ferriss

Timothy Ferriss

BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de Timothy Ferriss , oferindu-ti acces la intreaga colectie de carti, inclusiv volume exclusive , una dintre cele mai memorabile lucrari fiind 4 ore – CORPUL . Timothy Ferriss se bucura de un succes rasunator si incontestabil, cu vanzari impresionante pentru fiecare titlu. Stilul unic si personajele viu conturate sunt elementele definitorii ale operei sale.

Fiecare creatie semnata de Timothy Ferriss este o invitatie la lectura, savurata de mii de admiratori. Cel mai bine vanduta carte scrisa de Timothy Ferriss de pe BOOKZONE este 4 ore – CORPUL.

Poti gasi toate cartile scrie de Timothy Ferriss pe www.bookzone.ro astfel incat sa te bucuri de o colectie completa de carti apreciate de cititori.

Impactul cartilor scrise de Timothy Ferriss depaseste granitele succesului comercial. Mesajele profunde din scrierile sale au reusit sa atinga sufletele cititorilor. Ti-a placut cartea 4 ore – CORPUL? tunci iti recomandam si aceste titluri scrise de Timothy Ferriss: Instrumentele titanilor. Tacticile, rutinele și obiceiurile miliardarilor, figurilor publice și artiștilor de talie mondială. Tribul mentorilor. Scurte sfaturi de viață de la cei mai buni din lume. 4 ore saptamana de lucru. Editia a 2-a .

Descopera lumea fascinanta a cartilor cu libraria online Bookzone, partenerul tau in calatoria literara. Bookzone, mereu la un click distanta.