Shaun Tan

Shaun Tan

BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de Shaun Tan , oferindu-ti acces la intreaga colectie de carti, inclusiv volume exclusive , una dintre cele mai memorabile lucrari fiind Regulile verii . Shaun Tan se bucura de un succes rasunator si incontestabil, cu vanzari impresionante pentru fiecare titlu. Stilul unic si personajele viu conturate sunt elementele definitorii ale operei sale.

Fiecare creatie semnata de Shaun Tan este o invitatie la lectura, savurata de mii de admiratori. Cel mai bine vanduta carte scrisa de Shaun Tan de pe BOOKZONE este Regulile verii.

Poti gasi toate cartile scrie de Shaun Tan pe www.bookzone.ro astfel incat sa te bucuri de o colectie completa de carti apreciate de cititori.

Impactul cartilor scrise de Shaun Tan depaseste granitele succesului comercial. Mesajele profunde din scrierile sale au reusit sa atinga sufletele cititorilor. Ti-a placut cartea Regulile verii? tunci iti recomandam si aceste titluri scrise de Shaun Tan: Povești din suburbia îndepărtată Sosirea .

Descopera lumea fascinanta a cartilor cu libraria online Bookzone, partenerul tau in calatoria literara. Bookzone, mereu la un click distanta.

Carti scrise de Shaun Tan

-5%
Regulile verii

Regulile verii

PRP: 38.38 Lei 36.46 Lei
-5%
-5%
Sosirea

Sosirea

PRP: 44.44 Lei 42.22 Lei