Scott Galloway

Scott Galloway

BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de Scott Galloway , oferindu-ti acces la intreaga colectie de carti, inclusiv volume exclusive , una dintre cele mai memorabile lucrari fiind Post Corona . Scott Galloway se bucura de un succes rasunator si incontestabil, cu vanzari impresionante pentru fiecare titlu. Stilul unic si personajele viu conturate sunt elementele definitorii ale operei sale.

Fiecare creatie semnata de Scott Galloway este o invitatie la lectura, savurata de mii de admiratori. Cel mai bine vanduta carte scrisa de Scott Galloway de pe BOOKZONE este Post Corona.

Poti gasi toate cartile scrie de Scott Galloway pe www.bookzone.ro astfel incat sa te bucuri de o colectie completa de carti apreciate de cititori.

Impactul cartilor scrise de Scott Galloway depaseste granitele succesului comercial. Mesajele profunde din scrierile sale au reusit sa atinga sufletele cititorilor. Ti-a placut cartea Post Corona? tunci iti recomandam si aceste titluri scrise de Scott Galloway: Algebra fericirii The Four .

Descopera lumea fascinanta a cartilor cu libraria online Bookzone, partenerul tau in calatoria literara. Bookzone, mereu la un click distanta.

Carti scrise de Scott Galloway

-10.1%
-20% Extra
Post Corona

Post Corona

PRP: 49 Lei 35.24 Lei
-10%
-20% Extra
Algebra fericirii

Algebra fericirii

PRP: 39 Lei 28.08 Lei
-10%
-20% Extra
The Four

The Four

PRP: 59 Lei 42.48 Lei