Saroo Brierley

Saroo Brierley

BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de Saroo Brierley , oferindu-ti acces la intreaga colectie de carti, inclusiv volume exclusive , una dintre cele mai memorabile lucrari fiind Lion: Drumul spre acasa . Saroo Brierley se bucura de un succes rasunator si incontestabil, cu vanzari impresionante pentru fiecare titlu. Stilul unic si personajele viu conturate sunt elementele definitorii ale operei sale.

Fiecare creatie semnata de Saroo Brierley este o invitatie la lectura, savurata de mii de admiratori. Cel mai bine vanduta carte scrisa de Saroo Brierley de pe BOOKZONE este Lion: Drumul spre acasa.

Poti gasi toate cartile scrie de Saroo Brierley pe www.bookzone.ro astfel incat sa te bucuri de o colectie completa de carti apreciate de cititori.

Impactul cartilor scrise de Saroo Brierley depaseste granitele succesului comercial. Mesajele profunde din scrierile sale au reusit sa atinga sufletele cititorilor. Ti-a placut cartea Lion: Drumul spre acasa? tunci iti recomandam si aceste titluri scrise de Saroo Brierley: MICUL LEU .

Descopera lumea fascinanta a cartilor cu libraria online Bookzone, partenerul tau in calatoria literara. Bookzone, mereu la un click distanta.

Carti scrise de Saroo Brierley

-49.2%
Lion: Drumul spre acasa

Lion: Drumul spre acasa

PRP: 49 Lei 24.9 Lei
-25.6%
MICUL LEU

MICUL LEU

PRP: 39 Lei 29 Lei

Pachete promotionale Saroo Brierley

-37.2%
Pachet Iubirea unei mame

Pachet Iubirea unei mame

PRP: 78 Lei 49 Lei
-37.8%
Pachet Cu mama în gând

Pachet Cu mama în gând

PRP: 127 Lei 79 Lei