Sandra Gatejeanu Gheorghe

Sandra Gatejeanu Gheorghe

BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de Sandra Gatejeanu Gheorghe , oferindu-ti acces la intreaga colectie de carti, inclusiv volume exclusive , una dintre cele mai memorabile lucrari fiind Arta protocolului. Eticheta oficială în secolul XXI . Sandra Gatejeanu Gheorghe se bucura de un succes rasunator si incontestabil, cu vanzari impresionante pentru fiecare titlu. Stilul unic si personajele viu conturate sunt elementele definitorii ale operei sale.

Fiecare creatie semnata de Sandra Gatejeanu Gheorghe este o invitatie la lectura, savurata de mii de admiratori. Cel mai bine vanduta carte scrisa de Sandra Gatejeanu Gheorghe de pe BOOKZONE este Arta protocolului. Eticheta oficială în secolul XXI.

Poti gasi toate cartile scrie de Sandra Gatejeanu Gheorghe pe www.bookzone.ro astfel incat sa te bucuri de o colectie completa de carti apreciate de cititori.

Impactul cartilor scrise de Sandra Gatejeanu Gheorghe depaseste granitele succesului comercial. Mesajele profunde din scrierile sale au reusit sa atinga sufletele cititorilor. Ti-a placut cartea Arta protocolului. Eticheta oficială în secolul XXI? tunci iti recomandam si aceste titluri scrise de Sandra Gatejeanu Gheorghe: Monarhiile secolului XXI Eticheta regala .

Descopera lumea fascinanta a cartilor cu libraria online Bookzone, partenerul tau in calatoria literara. Bookzone, mereu la un click distanta.

Carti scrise de Sandra Gatejeanu Gheorghe

-15%
Monarhiile secolului XXI

Monarhiile secolului XXI

PRP: 48.16 Lei 40.94 Lei
-15%
Eticheta regala

Eticheta regala

PRP: 43.34 Lei 36.84 Lei