Richard H. Thaler

Richard H. Thaler

BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de Richard H. Thaler , oferindu-ti acces la intreaga colectie de carti, inclusiv volume exclusive , una dintre cele mai memorabile lucrari fiind Comportament inadecvat . Richard H. Thaler se bucura de un succes rasunator si incontestabil, cu vanzari impresionante pentru fiecare titlu. Stilul unic si personajele viu conturate sunt elementele definitorii ale operei sale.

Fiecare creatie semnata de Richard H. Thaler este o invitatie la lectura, savurata de mii de admiratori. Cel mai bine vanduta carte scrisa de Richard H. Thaler de pe BOOKZONE este Comportament inadecvat.

Poti gasi toate cartile scrie de Richard H. Thaler pe www.bookzone.ro astfel incat sa te bucuri de o colectie completa de carti apreciate de cititori.

Impactul cartilor scrise de Richard H. Thaler depaseste granitele succesului comercial. Mesajele profunde din scrierile sale au reusit sa atinga sufletele cititorilor. Ti-a placut cartea Comportament inadecvat? tunci iti recomandam si aceste titluri scrise de Richard H. Thaler: Nudge Nudge .

Descopera lumea fascinanta a cartilor cu libraria online Bookzone, partenerul tau in calatoria literara. Bookzone, mereu la un click distanta.

Carti scrise de Richard H. Thaler

-10%
Comportament inadecvat

Comportament inadecvat

PRP: 56.83 Lei 51.14 Lei
-10%
Nudge

Nudge

PRP: 49 Lei 44.1 Lei
-10%
Nudge

Nudge

PRP: 65 Lei 58.5 Lei