Nassim Nicholas Taleb

Nassim Nicholas Taleb

BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de Nassim Nicholas Taleb , oferindu-ti acces la intreaga colectie de carti, inclusiv volume exclusive , una dintre cele mai memorabile lucrari fiind Cand pielea ta e in joc . Nassim Nicholas Taleb se bucura de un succes rasunator si incontestabil, cu vanzari impresionante pentru fiecare titlu. Stilul unic si personajele viu conturate sunt elementele definitorii ale operei sale.

Fiecare creatie semnata de Nassim Nicholas Taleb este o invitatie la lectura, savurata de mii de admiratori. Cel mai bine vanduta carte scrisa de Nassim Nicholas Taleb de pe BOOKZONE este Cand pielea ta e in joc.

Poti gasi toate cartile scrie de Nassim Nicholas Taleb pe www.bookzone.ro astfel incat sa te bucuri de o colectie completa de carti apreciate de cititori.

Impactul cartilor scrise de Nassim Nicholas Taleb depaseste granitele succesului comercial. Mesajele profunde din scrierile sale au reusit sa atinga sufletele cititorilor. Ti-a placut cartea Cand pielea ta e in joc? tunci iti recomandam si aceste titluri scrise de Nassim Nicholas Taleb: Lebada neagra. Editia a -III-a revizuita Antifragil Lebada neagra .

Descopera lumea fascinanta a cartilor cu libraria online Bookzone, partenerul tau in calatoria literara. Bookzone, mereu la un click distanta.

Carti scrise de Nassim Nicholas Taleb

-15%
Cand pielea ta e in joc

Cand pielea ta e in joc

PRP: 42 Lei 35.7 Lei
-15%
Antifragil

Antifragil

PRP: 65 Lei 55.25 Lei
-15.1%
Lebada neagra

Lebada neagra

PRP: 85 Lei 72.15 Lei