Nassim Nicholas Taleb

Nassim Nicholas Taleb

BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Nassim Nicholas Taleb inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Nassim Nicholas Taleb se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Nassim Nicholas Taleb. Fiecare carte scrisa de Nassim Nicholas Taleb este citita cu drag de mii de oameni.
Cea mai bine vanduta carte scrisa de Nassim Nicholas Taleb de pe BOOKZONE este Patul lui Procust. Aforisme practice şi filozofice.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Nassim Nicholas Taleb in categoria Nassim Nicholas Taleb astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Ti-a placut cartea Patul lui Procust. Aforisme practice şi filozofice. ? Atunci iti recomandam si aceste titluri scrise de catre Nassim Nicholas Taleb: Cand pielea ta e in joc Lebada neagra. Editia a -III-a revizuita Antifragil

Carti Nassim Nicholas Taleb