Mihaela Miu

Mihaela Miu

BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de Mihaela Miu , oferindu-ti acces la intreaga colectie de carti, inclusiv volume exclusive , una dintre cele mai memorabile lucrari fiind Micul șahist . Mihaela Miu se bucura de un succes rasunator si incontestabil, cu vanzari impresionante pentru fiecare titlu. Stilul unic si personajele viu conturate sunt elementele definitorii ale operei sale.

Fiecare creatie semnata de Mihaela Miu este o invitatie la lectura, savurata de mii de admiratori. Cel mai bine vanduta carte scrisa de Mihaela Miu de pe BOOKZONE este Micul șahist.

Poti gasi toate cartile scrie de Mihaela Miu pe www.bookzone.ro astfel incat sa te bucuri de o colectie completa de carti apreciate de cititori.

Impactul cartilor scrise de Mihaela Miu depaseste granitele succesului comercial. Mesajele profunde din scrierile sale au reusit sa atinga sufletele cititorilor. Ti-a placut cartea Micul șahist? tunci iti recomandam si aceste titluri scrise de Mihaela Miu: Micul șahist - Editia a 2-a, revizuita Invatam Sah cu Sclipi - Editia a 2-a, revizuita Sah pentru incepatori .

Descopera lumea fascinanta a cartilor cu libraria online Bookzone, partenerul tau in calatoria literara. Bookzone, mereu la un click distanta.

Carti scrise de Mihaela Miu

-15%
Micul șahist

Micul șahist

PRP: 9 Lei 7.65 Lei
-15%
Sah pentru incepatori

Sah pentru incepatori

PRP: 18 Lei 15.3 Lei