Michael E. Gerber

Michael E. Gerber

BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de Michael E. Gerber , oferindu-ti acces la intreaga colectie de carti, inclusiv volume exclusive , una dintre cele mai memorabile lucrari fiind Mitul antreprenorial – Contractorul. De ce nu reușesc afacerile celor mai mulți contractori și ce este de făcut în privința asta . Michael E. Gerber se bucura de un succes rasunator si incontestabil, cu vanzari impresionante pentru fiecare titlu. Stilul unic si personajele viu conturate sunt elementele definitorii ale operei sale.

Fiecare creatie semnata de Michael E. Gerber este o invitatie la lectura, savurata de mii de admiratori. Cel mai bine vanduta carte scrisa de Michael E. Gerber de pe BOOKZONE este Mitul antreprenorial – Contractorul. De ce nu reușesc afacerile celor mai mulți contractori și ce este de făcut în privința asta.

Poti gasi toate cartile scrie de Michael E. Gerber pe www.bookzone.ro astfel incat sa te bucuri de o colectie completa de carti apreciate de cititori.

Impactul cartilor scrise de Michael E. Gerber depaseste granitele succesului comercial. Mesajele profunde din scrierile sale au reusit sa atinga sufletele cititorilor. Ti-a placut cartea Mitul antreprenorial – Contractorul. De ce nu reușesc afacerile celor mai mulți contractori și ce este de făcut în privința asta? tunci iti recomandam si aceste titluri scrise de Michael E. Gerber: Mitul antreprenorial. Editia a 2-a .

Descopera lumea fascinanta a cartilor cu libraria online Bookzone, partenerul tau in calatoria literara. Bookzone, mereu la un click distanta.