Marshall Goldsmith

Marshall Goldsmith

BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de Marshall Goldsmith , oferindu-ti acces la intreaga colectie de carti, inclusiv volume exclusive , una dintre cele mai memorabile lucrari fiind Mojo . Marshall Goldsmith se bucura de un succes rasunator si incontestabil, cu vanzari impresionante pentru fiecare titlu. Stilul unic si personajele viu conturate sunt elementele definitorii ale operei sale.

Fiecare creatie semnata de Marshall Goldsmith este o invitatie la lectura, savurata de mii de admiratori. Cel mai bine vanduta carte scrisa de Marshall Goldsmith de pe BOOKZONE este Mojo.

Poti gasi toate cartile scrie de Marshall Goldsmith pe www.bookzone.ro astfel incat sa te bucuri de o colectie completa de carti apreciate de cititori.

Impactul cartilor scrise de Marshall Goldsmith depaseste granitele succesului comercial. Mesajele profunde din scrierile sale au reusit sa atinga sufletele cititorilor. Ti-a placut cartea Mojo? tunci iti recomandam si aceste titluri scrise de Marshall Goldsmith: Triggeri Triggeri .

Descopera lumea fascinanta a cartilor cu libraria online Bookzone, partenerul tau in calatoria literara. Bookzone, mereu la un click distanta.

Carti scrise de Marshall Goldsmith

-15%
Mojo

Mojo

PRP: 34 Lei 28.9 Lei
-10%
Triggeri

Triggeri

PRP: 44 Lei 39.6 Lei
-15%
Triggeri

Triggeri

PRP: 49 Lei 41.65 Lei