Lois Lowry

Lois Lowry

BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de Lois Lowry , oferindu-ti acces la intreaga colectie de carti, inclusiv volume exclusive , una dintre cele mai memorabile lucrari fiind Darul lui Jonas . Lois Lowry se bucura de un succes rasunator si incontestabil, cu vanzari impresionante pentru fiecare titlu. Stilul unic si personajele viu conturate sunt elementele definitorii ale operei sale.

Fiecare creatie semnata de Lois Lowry este o invitatie la lectura, savurata de mii de admiratori. Cel mai bine vanduta carte scrisa de Lois Lowry de pe BOOKZONE este Darul lui Jonas.

Poti gasi toate cartile scrie de Lois Lowry pe www.bookzone.ro astfel incat sa te bucuri de o colectie completa de carti apreciate de cititori.

Impactul cartilor scrise de Lois Lowry depaseste granitele succesului comercial. Mesajele profunde din scrierile sale au reusit sa atinga sufletele cititorilor. Ti-a placut cartea Darul lui Jonas? tunci iti recomandam si aceste titluri scrise de Lois Lowry: Fauritoarea de albastru Fratii Willoughby Numara stelele .

Descopera lumea fascinanta a cartilor cu libraria online Bookzone, partenerul tau in calatoria literara. Bookzone, mereu la un click distanta.

Carti scrise de Lois Lowry

-12%
Darul lui Jonas

Darul lui Jonas

PRP: 38 Lei 33.44 Lei
-7%
Fauritoarea de albastru

Fauritoarea de albastru

PRP: 38 Lei 35.34 Lei
-5%
Fratii Willoughby

Fratii Willoughby

PRP: 38.38 Lei 36.46 Lei
-3.2%
Numara stelele

Numara stelele

PRP: 29.2 Lei 28.28 Lei
-5%
Mesagerul

Mesagerul

PRP: 42 Lei 39.9 Lei
-12%