Katherine Applegate

Katherine Applegate

BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de Katherine Applegate , oferindu-ti acces la intreaga colectie de carti, inclusiv volume exclusive , una dintre cele mai memorabile lucrari fiind Ivan cel fara de seaman . Katherine Applegate se bucura de un succes rasunator si incontestabil, cu vanzari impresionante pentru fiecare titlu. Stilul unic si personajele viu conturate sunt elementele definitorii ale operei sale.

Fiecare creatie semnata de Katherine Applegate este o invitatie la lectura, savurata de mii de admiratori. Cel mai bine vanduta carte scrisa de Katherine Applegate de pe BOOKZONE este Ivan cel fara de seaman.

Poti gasi toate cartile scrie de Katherine Applegate pe www.bookzone.ro astfel incat sa te bucuri de o colectie completa de carti apreciate de cititori.

Impactul cartilor scrise de Katherine Applegate depaseste granitele succesului comercial. Mesajele profunde din scrierile sale au reusit sa atinga sufletele cititorilor. Ti-a placut cartea Ivan cel fara de seaman? tunci iti recomandam si aceste titluri scrise de Katherine Applegate: Bob cel fără de seamăn Copacul dorintelor Crenshaw .

Descopera lumea fascinanta a cartilor cu libraria online Bookzone, partenerul tau in calatoria literara. Bookzone, mereu la un click distanta.

Carti scrise de Katherine Applegate

-5%
Ivan cel fara de seaman

Ivan cel fara de seaman

PRP: 34.34 Lei 32.62 Lei
-5%
Bob cel fără de seamăn

Bob cel fără de seamăn

PRP: 38.38 Lei 36.46 Lei
Hardcover
-7%
Copacul dorintelor

Copacul dorintelor

PRP: 42.42 Lei 39.45 Lei
-7%
Crenshaw

Crenshaw

PRP: 34.34 Lei 31.94 Lei
-12%
Endling Vol. 1 Cea de pe urma

Endling Vol. 1 Cea de pe urma

PRP: 48.48 Lei 42.66 Lei