John P. Kotter

John P. Kotter

BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de John P. Kotter , oferindu-ti acces la intreaga colectie de carti, inclusiv volume exclusive , una dintre cele mai memorabile lucrari fiind Matsushita Leadership . John P. Kotter se bucura de un succes rasunator si incontestabil, cu vanzari impresionante pentru fiecare titlu. Stilul unic si personajele viu conturate sunt elementele definitorii ale operei sale.

Fiecare creatie semnata de John P. Kotter este o invitatie la lectura, savurata de mii de admiratori. Cel mai bine vanduta carte scrisa de John P. Kotter de pe BOOKZONE este Matsushita Leadership.

Poti gasi toate cartile scrie de John P. Kotter pe www.bookzone.ro astfel incat sa te bucuri de o colectie completa de carti apreciate de cititori.

Impactul cartilor scrise de John P. Kotter depaseste granitele succesului comercial. Mesajele profunde din scrierile sale au reusit sa atinga sufletele cititorilor. Ti-a placut cartea Matsushita Leadership? tunci iti recomandam si aceste titluri scrise de John P. Kotter: Aisbergul nostru se topeste .

Descopera lumea fascinanta a cartilor cu libraria online Bookzone, partenerul tau in calatoria literara. Bookzone, mereu la un click distanta.

Carti scrise de John P. Kotter

-10%
Matsushita Leadership

Matsushita Leadership

PRP: 27.94 Lei 25.14 Lei
-10%
Aisbergul nostru se topeste

Aisbergul nostru se topeste

PRP: 45 Lei 40.5 Lei