John Gottman

John Gottman

BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de John Gottman , oferindu-ti acces la intreaga colectie de carti, inclusiv volume exclusive , una dintre cele mai memorabile lucrari fiind Parenting. Cum sa crestem copii inteligenti emotional . John Gottman se bucura de un succes rasunator si incontestabil, cu vanzari impresionante pentru fiecare titlu. Stilul unic si personajele viu conturate sunt elementele definitorii ale operei sale.

Fiecare creatie semnata de John Gottman este o invitatie la lectura, savurata de mii de admiratori. Cel mai bine vanduta carte scrisa de John Gottman de pe BOOKZONE este Parenting. Cum sa crestem copii inteligenti emotional.

Poti gasi toate cartile scrie de John Gottman pe www.bookzone.ro astfel incat sa te bucuri de o colectie completa de carti apreciate de cititori.

Impactul cartilor scrise de John Gottman depaseste granitele succesului comercial. Mesajele profunde din scrierile sale au reusit sa atinga sufletele cititorilor. Ti-a placut cartea Parenting. Cum sa crestem copii inteligenti emotional? tunci iti recomandam si aceste titluri scrise de John Gottman: Infidelitatea Știința încrederii Casnicia, pe roate sau pe butuci? .

Descopera lumea fascinanta a cartilor cu libraria online Bookzone, partenerul tau in calatoria literara. Bookzone, mereu la un click distanta.

Carti scrise de John Gottman

-15%
Infidelitatea

Infidelitatea

PRP: 50 Lei 42.5 Lei
-15%
Știința încrederii

Știința încrederii

PRP: 70 Lei 59.5 Lei
-15%
-15%
Viata in doi, cand suntem trei

Viata in doi, cand suntem trei

PRP: 39 Lei 33.15 Lei