Jodi Picoult

Jodi Picoult

BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de Jodi Picoult , oferindu-ti acces la intreaga colectie de carti, inclusiv volume exclusive , una dintre cele mai memorabile lucrari fiind Pactul . Jodi Picoult se bucura de un succes rasunator si incontestabil, cu vanzari impresionante pentru fiecare titlu. Stilul unic si personajele viu conturate sunt elementele definitorii ale operei sale.

Fiecare creatie semnata de Jodi Picoult este o invitatie la lectura, savurata de mii de admiratori. Cel mai bine vanduta carte scrisa de Jodi Picoult de pe BOOKZONE este Pactul.

Poti gasi toate cartile scrie de Jodi Picoult pe www.bookzone.ro astfel incat sa te bucuri de o colectie completa de carti apreciate de cititori.

Impactul cartilor scrise de Jodi Picoult depaseste granitele succesului comercial. Mesajele profunde din scrierile sale au reusit sa atinga sufletele cititorilor. Ti-a placut cartea Pactul? tunci iti recomandam si aceste titluri scrise de Jodi Picoult: O scanteie de viata Povestitorul .

Descopera lumea fascinanta a cartilor cu libraria online Bookzone, partenerul tau in calatoria literara. Bookzone, mereu la un click distanta.

Carti scrise de Jodi Picoult

-15%
Pactul

Pactul

PRP: 49.9 Lei 42.41 Lei
-15%
O scanteie de viata

O scanteie de viata

PRP: 34.9 Lei 29.66 Lei
-15%
Povestitorul

Povestitorul

PRP: 44.9 Lei 38.16 Lei