Iulian Tanase

Iulian Tanase

BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de Iulian Tanase , oferindu-ti acces la intreaga colectie de carti, inclusiv volume exclusive , una dintre cele mai memorabile lucrari fiind Dumneziac . Iulian Tanase se bucura de un succes rasunator si incontestabil, cu vanzari impresionante pentru fiecare titlu. Stilul unic si personajele viu conturate sunt elementele definitorii ale operei sale.

Fiecare creatie semnata de Iulian Tanase este o invitatie la lectura, savurata de mii de admiratori. Cel mai bine vanduta carte scrisa de Iulian Tanase de pe BOOKZONE este Dumneziac.

Poti gasi toate cartile scrie de Iulian Tanase pe www.bookzone.ro astfel incat sa te bucuri de o colectie completa de carti apreciate de cititori.

Impactul cartilor scrise de Iulian Tanase depaseste granitele succesului comercial. Mesajele profunde din scrierile sale au reusit sa atinga sufletele cititorilor. Ti-a placut cartea Dumneziac? tunci iti recomandam si aceste titluri scrise de Iulian Tanase: Un animal necunoscut si alte patruzeci de povestiri Fiinta si tempo Puşculiţa de vânătoare .

Descopera lumea fascinanta a cartilor cu libraria online Bookzone, partenerul tau in calatoria literara. Bookzone, mereu la un click distanta.

Carti scrise de Iulian Tanase

-15%
Dumneziac

Dumneziac

PRP: 32 Lei 27.2 Lei
-15%
Fiinta si tempo

Fiinta si tempo

PRP: 34.99 Lei 29.74 Lei
-15%
Puşculiţa de vânătoare

Puşculiţa de vânătoare

PRP: 39 Lei 33.15 Lei
-5%
-15%
Teoria fricii

Teoria fricii

PRP: 65 Lei 55.25 Lei
-10%
De-ale gurii

De-ale gurii

PRP: 49 Lei 44.1 Lei
-15.3%
Teoria tăcerii

Teoria tăcerii

PRP: 49 Lei 41.5 Lei