Geoffrey Hayes

Geoffrey Hayes

BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Geoffrey Hayes inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Geoffrey Hayes se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Geoffrey Hayes. Fiecare carte scrisa de Geoffrey Hayes este citita cu drag de mii de oameni.
Cea mai bine vanduta carte scrisa de Geoffrey Hayes de pe BOOKZONE este Benny și Penny: Distrugătorul de jucării (volumul 3)
Poti gasi toate cartile scrie de catre Geoffrey Hayes in categoria Geoffrey Hayes astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Ti-a placut cartea Benny și Penny: Distrugătorul de jucării (volumul 3)? Atunci iti recomandam si aceste titluri scrise de catre Geoffrey Hayes: Benny și Penny: Ne prefacem (volumul 1) Benny și Penny: Cum să-ți iei rămas bun (volumul 6) Benny și Penny: Nu ai voie! (volumul 2)