Franz Kafka

Franz Kafka

BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de Franz Kafka , oferindu-ti acces la intreaga colectie de carti, inclusiv volume exclusive , una dintre cele mai memorabile lucrari fiind Metamorfoza și alte povestiri (ediţie de buzunar) . Franz Kafka se bucura de un succes rasunator si incontestabil, cu vanzari impresionante pentru fiecare titlu. Stilul unic si personajele viu conturate sunt elementele definitorii ale operei sale.

Fiecare creatie semnata de Franz Kafka este o invitatie la lectura, savurata de mii de admiratori. Cel mai bine vanduta carte scrisa de Franz Kafka de pe BOOKZONE este Metamorfoza și alte povestiri (ediţie de buzunar).

Poti gasi toate cartile scrie de Franz Kafka pe www.bookzone.ro astfel incat sa te bucuri de o colectie completa de carti apreciate de cititori.

Impactul cartilor scrise de Franz Kafka depaseste granitele succesului comercial. Mesajele profunde din scrierile sale au reusit sa atinga sufletele cititorilor. Ti-a placut cartea Metamorfoza și alte povestiri (ediţie de buzunar)? tunci iti recomandam si aceste titluri scrise de Franz Kafka: Procesul (ediție de buzunar) Metamorfoza și alte povestiri Scrisori catre Felice .

Descopera lumea fascinanta a cartilor cu libraria online Bookzone, partenerul tau in calatoria literara. Bookzone, mereu la un click distanta.

Carti scrise de Franz Kafka

Procesul (ediție de buzunar)

Procesul (ediție de buzunar)

24.95 Lei
-0.1%
Metamorfoza și alte povestiri

Metamorfoza și alte povestiri

PRP: 34.95 Lei 34.93 Lei
-10%
Scrisori catre Felice

Scrisori catre Felice

PRP: 99 Lei 89.1 Lei
-5%
Jurnal, 1910–1923

Jurnal, 1910–1923

PRP: 79 Lei 75.05 Lei
-15%
Procesul Vol. 9

Procesul Vol. 9

PRP: 39.99 Lei 34 Lei
Castelul

Castelul

34.95 Lei
-15%
Scrisori catre Milena

Scrisori catre Milena

PRP: 59 Lei 50.15 Lei
-5%
Scrisoare catre tata

Scrisoare catre tata

PRP: 32 Lei 30.4 Lei