Emil Garleanu

Emil Garleanu

BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de Emil Garleanu , oferindu-ti acces la intreaga colectie de carti, inclusiv volume exclusive , una dintre cele mai memorabile lucrari fiind Cioc! Cioc! Cioc! . Emil Garleanu se bucura de un succes rasunator si incontestabil, cu vanzari impresionante pentru fiecare titlu. Stilul unic si personajele viu conturate sunt elementele definitorii ale operei sale.

Fiecare creatie semnata de Emil Garleanu este o invitatie la lectura, savurata de mii de admiratori. Cel mai bine vanduta carte scrisa de Emil Garleanu de pe BOOKZONE este Cioc! Cioc! Cioc!.

Poti gasi toate cartile scrie de Emil Garleanu pe www.bookzone.ro astfel incat sa te bucuri de o colectie completa de carti apreciate de cititori.

Impactul cartilor scrise de Emil Garleanu depaseste granitele succesului comercial. Mesajele profunde din scrierile sale au reusit sa atinga sufletele cititorilor. Ti-a placut cartea Cioc! Cioc! Cioc!? tunci iti recomandam si aceste titluri scrise de Emil Garleanu: În curtea mea Din lumea celor care nu cuvanta - Emil Garleanu Povestiri .

Descopera lumea fascinanta a cartilor cu libraria online Bookzone, partenerul tau in calatoria literara. Bookzone, mereu la un click distanta.

Carti scrise de Emil Garleanu

-10.1%
Cioc! Cioc! Cioc!

Cioc! Cioc! Cioc!

PRP: 10.9 Lei 9.8 Lei
-10.1%
În curtea mea

În curtea mea

PRP: 10.9 Lei 9.8 Lei
Povestiri

Povestiri

6.9 Lei
-15.3%
Din lumea celor care nu cuvanta

Din lumea celor care nu cuvanta

PRP: 14.9 Lei 12.62 Lei
-15%
Puisorii

Puisorii

PRP: 19.99 Lei 16.99 Lei

Pachete promotionale Emil Garleanu

-14.9%
Pachet Invat sa citesc 4

Pachet Invat sa citesc 4

PRP: 43.6 Lei 37.1 Lei