dr. Clarissa Pinkola Estes

dr. Clarissa Pinkola Estes

BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre dr. Clarissa Pinkola Estes inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. dr. Clarissa Pinkola Estes se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale dr. Clarissa Pinkola Estes. Fiecare carte scrisa de dr. Clarissa Pinkola Estes este citita cu drag de mii de oameni.
Cea mai bine vanduta carte scrisa de dr. Clarissa Pinkola Estes de pe BOOKZONE este Povești vindecătoare. Darul povestirii. Grădinarul credincios.
Poti gasi toate cartile scrie de catre dr. Clarissa Pinkola Estes in categoria dr. Clarissa Pinkola Estes astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Ti-a placut cartea Povești vindecătoare. Darul povestirii. Grădinarul credincios.? Atunci iti recomandam si aceste titluri scrise de catre dr. Clarissa Pinkola Estes: Femei care aleargă cu lupii. Poveşti şi mituri ale arhetipului femeii sălbatice Eliberează femeia puternică