Daniel Pink

Daniel Pink

BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de Daniel Pink , oferindu-ti acces la intreaga colectie de carti, inclusiv volume exclusive , una dintre cele mai memorabile lucrari fiind Drive . Daniel Pink se bucura de un succes rasunator si incontestabil, cu vanzari impresionante pentru fiecare titlu. Stilul unic si personajele viu conturate sunt elementele definitorii ale operei sale.

Fiecare creatie semnata de Daniel Pink este o invitatie la lectura, savurata de mii de admiratori. Cel mai bine vanduta carte scrisa de Daniel Pink de pe BOOKZONE este Drive.

Poti gasi toate cartile scrie de Daniel Pink pe www.bookzone.ro astfel incat sa te bucuri de o colectie completa de carti apreciate de cititori.

Impactul cartilor scrise de Daniel Pink depaseste granitele succesului comercial. Mesajele profunde din scrierile sale au reusit sa atinga sufletele cititorilor. Ti-a placut cartea Drive? tunci iti recomandam si aceste titluri scrise de Daniel Pink: A vinde e omeneste Cand Puterea regretului .

Descopera lumea fascinanta a cartilor cu libraria online Bookzone, partenerul tau in calatoria literara. Bookzone, mereu la un click distanta.

Carti scrise de Daniel Pink

-10%
Drive

Drive

PRP: 55 Lei 49.5 Lei
-10%
A vinde e omeneste

A vinde e omeneste

PRP: 47.2 Lei 42.48 Lei
-10%
Cand

Cand

PRP: 49 Lei 44.1 Lei
-10%
Puterea regretului

Puterea regretului

PRP: 55 Lei 49.5 Lei