DANIEL PENNAC

DANIEL PENNAC

BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de DANIEL PENNAC , oferindu-ti acces la intreaga colectie de carti, inclusiv volume exclusive , una dintre cele mai memorabile lucrari fiind Ochiul lupului . DANIEL PENNAC se bucura de un succes rasunator si incontestabil, cu vanzari impresionante pentru fiecare titlu. Stilul unic si personajele viu conturate sunt elementele definitorii ale operei sale.

Fiecare creatie semnata de DANIEL PENNAC este o invitatie la lectura, savurata de mii de admiratori. Cel mai bine vanduta carte scrisa de DANIEL PENNAC de pe BOOKZONE este Ochiul lupului.

Poti gasi toate cartile scrie de DANIEL PENNAC pe www.bookzone.ro astfel incat sa te bucuri de o colectie completa de carti apreciate de cititori.

Impactul cartilor scrise de DANIEL PENNAC depaseste granitele succesului comercial. Mesajele profunde din scrierile sale au reusit sa atinga sufletele cititorilor. Ti-a placut cartea Ochiul lupului? tunci iti recomandam si aceste titluri scrise de DANIEL PENNAC: Ernest si celestine Povestea unui cățel Ca un roman .

Descopera lumea fascinanta a cartilor cu libraria online Bookzone, partenerul tau in calatoria literara. Bookzone, mereu la un click distanta.

Carti scrise de DANIEL PENNAC

-5%
Ochiul lupului

Ochiul lupului

PRP: 45 Lei 42.75 Lei
Ernest si celestine

Ernest si celestine

35 Lei
Povestea unui cățel

Povestea unui cățel

25 Lei
-5%
Ca un roman

Ca un roman

PRP: 29.29 Lei 27.82 Lei
Ochi de Lup

Ochi de Lup

25 Lei
-0.1%
Necazuri cu scoala

Necazuri cu scoala

PRP: 19.95 Lei 19.94 Lei