Dan Ariely

Dan Ariely

BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de Dan Ariely , oferindu-ti acces la intreaga colectie de carti, inclusiv volume exclusive , una dintre cele mai memorabile lucrari fiind Irational in mod previzibil . Dan Ariely se bucura de un succes rasunator si incontestabil, cu vanzari impresionante pentru fiecare titlu. Stilul unic si personajele viu conturate sunt elementele definitorii ale operei sale.

Fiecare creatie semnata de Dan Ariely este o invitatie la lectura, savurata de mii de admiratori. Cel mai bine vanduta carte scrisa de Dan Ariely de pe BOOKZONE este Irational in mod previzibil.

Poti gasi toate cartile scrie de Dan Ariely pe www.bookzone.ro astfel incat sa te bucuri de o colectie completa de carti apreciate de cititori.

Impactul cartilor scrise de Dan Ariely depaseste granitele succesului comercial. Mesajele profunde din scrierile sale au reusit sa atinga sufletele cititorilor. Ti-a placut cartea Irational in mod previzibil? tunci iti recomandam si aceste titluri scrise de Dan Ariely: Adevarul (cinstit) despre necinste Dolari si ratiune Decizii extraordinare .

Descopera lumea fascinanta a cartilor cu libraria online Bookzone, partenerul tau in calatoria literara. Bookzone, mereu la un click distanta.

Carti scrise de Dan Ariely

-10%
Irational in mod previzibil

Irational in mod previzibil

PRP: 52.98 Lei 47.67 Lei
-10%
Adevarul (cinstit) despre necinste

Adevarul (cinstit) despre necinste

PRP: 47.2 Lei 42.48 Lei
-10%
Dolari si ratiune

Dolari si ratiune

PRP: 49 Lei 44.1 Lei
-10%
Decizii extraordinare

Decizii extraordinare

PRP: 55 Lei 49.5 Lei