Craig Groeschel

Craig Groeschel

BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de Craig Groeschel , oferindu-ti acces la intreaga colectie de carti, inclusiv volume exclusive , una dintre cele mai memorabile lucrari fiind Direcție divină . Craig Groeschel se bucura de un succes rasunator si incontestabil, cu vanzari impresionante pentru fiecare titlu. Stilul unic si personajele viu conturate sunt elementele definitorii ale operei sale.

Fiecare creatie semnata de Craig Groeschel este o invitatie la lectura, savurata de mii de admiratori. Cel mai bine vanduta carte scrisa de Craig Groeschel de pe BOOKZONE este Direcție divină.

Poti gasi toate cartile scrie de Craig Groeschel pe www.bookzone.ro astfel incat sa te bucuri de o colectie completa de carti apreciate de cititori.

Impactul cartilor scrise de Craig Groeschel depaseste granitele succesului comercial. Mesajele profunde din scrierile sale au reusit sa atinga sufletele cititorilor. Ti-a placut cartea Direcție divină? tunci iti recomandam si aceste titluri scrise de Craig Groeschel: Speranta in intuneric Rugaciuni periculoase Detoxifierea sufletului .

Descopera lumea fascinanta a cartilor cu libraria online Bookzone, partenerul tau in calatoria literara. Bookzone, mereu la un click distanta.

Carti scrise de Craig Groeschel

-9.4%
Direcție divină

Direcție divină

PRP: 36 Lei 32.6 Lei
-8.8%
Speranta in intuneric

Speranta in intuneric

PRP: 34 Lei 31 Lei
-9.1%
Rugaciuni periculoase

Rugaciuni periculoase

PRP: 35 Lei 31.8 Lei
-15%
Detoxifierea sufletului

Detoxifierea sufletului

PRP: 39 Lei 33.15 Lei
-15%
Schimbare de perspectiva

Schimbare de perspectiva

PRP: 44 Lei 37.4 Lei
-15%
Chazown

Chazown

PRP: 46 Lei 39.1 Lei
Nou
-15%
Puterea de a te schimba

Puterea de a te schimba

PRP: 45 Lei 38.25 Lei