Cornelia Funke

Cornelia Funke

BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de Cornelia Funke , oferindu-ti acces la intreaga colectie de carti, inclusiv volume exclusive , una dintre cele mai memorabile lucrari fiind Igraine faradefrica . Cornelia Funke se bucura de un succes rasunator si incontestabil, cu vanzari impresionante pentru fiecare titlu. Stilul unic si personajele viu conturate sunt elementele definitorii ale operei sale.

Fiecare creatie semnata de Cornelia Funke este o invitatie la lectura, savurata de mii de admiratori. Cel mai bine vanduta carte scrisa de Cornelia Funke de pe BOOKZONE este Igraine faradefrica.

Poti gasi toate cartile scrie de Cornelia Funke pe www.bookzone.ro astfel incat sa te bucuri de o colectie completa de carti apreciate de cititori.

Impactul cartilor scrise de Cornelia Funke depaseste granitele succesului comercial. Mesajele profunde din scrierile sale au reusit sa atinga sufletele cititorilor. Ti-a placut cartea Igraine faradefrica? tunci iti recomandam si aceste titluri scrise de Cornelia Funke: Lumea de cerneală Vol. 3: Moarte de cerneală Cand Mos Craciun a cazut din cer Calaretul dragonilor .

Descopera lumea fascinanta a cartilor cu libraria online Bookzone, partenerul tau in calatoria literara. Bookzone, mereu la un click distanta.

Carti scrise de Cornelia Funke

-15%
Igraine faradefrica

Igraine faradefrica

PRP: 29.99 Lei 25.49 Lei
-15%
-15%
Calaretul dragonilor

Calaretul dragonilor

PRP: 45 Lei 38.25 Lei
-5%
Regele hotilor

Regele hotilor

PRP: 48.47 Lei 46.05 Lei