Chris Guillebeau

Chris Guillebeau

BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de Chris Guillebeau , oferindu-ti acces la intreaga colectie de carti, inclusiv volume exclusive , una dintre cele mai memorabile lucrari fiind Startup de 100$ . Chris Guillebeau se bucura de un succes rasunator si incontestabil, cu vanzari impresionante pentru fiecare titlu. Stilul unic si personajele viu conturate sunt elementele definitorii ale operei sale.

Fiecare creatie semnata de Chris Guillebeau este o invitatie la lectura, savurata de mii de admiratori. Cel mai bine vanduta carte scrisa de Chris Guillebeau de pe BOOKZONE este Startup de 100$.

Poti gasi toate cartile scrie de Chris Guillebeau pe www.bookzone.ro astfel incat sa te bucuri de o colectie completa de carti apreciate de cititori.

Impactul cartilor scrise de Chris Guillebeau depaseste granitele succesului comercial. Mesajele profunde din scrierile sale au reusit sa atinga sufletele cititorilor. Ti-a placut cartea Startup de 100$? tunci iti recomandam si aceste titluri scrise de Chris Guillebeau: Bani extra job Copacul cu bani .

Descopera lumea fascinanta a cartilor cu libraria online Bookzone, partenerul tau in calatoria literara. Bookzone, mereu la un click distanta.

Carti scrise de Chris Guillebeau

-10%
Startup de 100$

Startup de 100$

PRP: 55 Lei 49.5 Lei
-10%
Bani extra job

Bani extra job

PRP: 49 Lei 44.1 Lei
-10.1%
Copacul cu bani

Copacul cu bani

PRP: 55 Lei 49.45 Lei