Allan

Allan

BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de Allan , oferindu-ti acces la intreaga colectie de carti, inclusiv volume exclusive , una dintre cele mai memorabile lucrari fiind De ce barbatii sunt neglijenti, iar femeile, mereu prevazatoare . Allan se bucura de un succes rasunator si incontestabil, cu vanzari impresionante pentru fiecare titlu. Stilul unic si personajele viu conturate sunt elementele definitorii ale operei sale.

Fiecare creatie semnata de Allan este o invitatie la lectura, savurata de mii de admiratori. Cel mai bine vanduta carte scrisa de Allan de pe BOOKZONE este De ce barbatii sunt neglijenti, iar femeile, mereu prevazatoare.

Poti gasi toate cartile scrie de Allan pe www.bookzone.ro astfel incat sa te bucuri de o colectie completa de carti apreciate de cititori.

Impactul cartilor scrise de Allan depaseste granitele succesului comercial. Mesajele profunde din scrierile sale au reusit sa atinga sufletele cititorilor. Ti-a placut cartea De ce barbatii sunt neglijenti, iar femeile, mereu prevazatoare? tunci iti recomandam si aceste titluri scrise de Allan: Cat de compatibili sunteti? Manualul relatiilor - Editia a II-a Afla raspunsul! Limbajul trupului in mediul de afaceri. Editia a II-a .

Descopera lumea fascinanta a cartilor cu libraria online Bookzone, partenerul tau in calatoria literara. Bookzone, mereu la un click distanta.

Pachete promotionale Allan

-20%
Pachet Barbati vs. Femei

Pachet Barbati vs. Femei

PRP: 112 Lei 89.6 Lei