Adam Grant

Adam Grant

BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de Adam Grant , oferindu-ti acces la intreaga colectie de carti, inclusiv volume exclusive , una dintre cele mai memorabile lucrari fiind A da si a lua . Adam Grant se bucura de un succes rasunator si incontestabil, cu vanzari impresionante pentru fiecare titlu. Stilul unic si personajele viu conturate sunt elementele definitorii ale operei sale.

Fiecare creatie semnata de Adam Grant este o invitatie la lectura, savurata de mii de admiratori. Cel mai bine vanduta carte scrisa de Adam Grant de pe BOOKZONE este A da si a lua.

Poti gasi toate cartile scrie de Adam Grant pe www.bookzone.ro astfel incat sa te bucuri de o colectie completa de carti apreciate de cititori.

Impactul cartilor scrise de Adam Grant depaseste granitele succesului comercial. Mesajele profunde din scrierile sale au reusit sa atinga sufletele cititorilor. Ti-a placut cartea A da si a lua? tunci iti recomandam si aceste titluri scrise de Adam Grant: Originalii Regândește Potential ascuns .

Descopera lumea fascinanta a cartilor cu libraria online Bookzone, partenerul tau in calatoria literara. Bookzone, mereu la un click distanta.

Carti scrise de Adam Grant

-10%
A da si a lua

A da si a lua

PRP: 56.83 Lei 51.14 Lei
-10%
Originalii

Originalii

PRP: 55 Lei 49.5 Lei
-10%
Regândește

Regândește

PRP: 65 Lei 58.5 Lei
Nou
-15%
Potential ascuns

Potential ascuns

PRP: 69 Lei 58.65 Lei