Freida McFadden

Pachet Suspans si mister

PRP: 251 Lei Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
139 Lei

Cinci thrillere captivante în care ecourile întunecate ale trecutului bat la ușă.

 

Cele cinci cărți sunt cu adevărat definiția imposibilității de a lăsa o carte din mână. Intră în lumea secretelor bine păzite și descoperă volumele care te fac să îți pui întrebări în legătură cu tot ce crezi că știi despre colegii tăi, prietenii tăi, partenerul tău și chiar despre tine însuți.

Cinci thrillere captivante în care ecourile întunecate ale trecutului bat la ușă.

 

Cele cinci cărți sunt cu adevărat definiția imposibilității de a lăsa o carte din mână. Intră în lumea secretelor bine păzite și descoperă volumele care te fac să îți pui întrebări în legătură cu tot ce crezi că știi despre colegii tăi, prietenii tăi, partenerul tău și chiar despre tine însuți.

Livrare în România

1-3 zile lucrătoare

Easybox

Ridicare din Easybox

1-3 zile lucrătoare

4 persoane se uită la acest produs.

Grăbește-te! La acest produs, stocurile sunt limitate.

Specificații - Menajera

Dimensiune
130x200
Număr pagini
384
Editura
Bookzone
Autor
Freida McFadden
ISBN
9786303050478
Limba
Română
Vezi toate specificațiile

Rezumat Pachet Suspans si mister - Freida McFadden

SĂ NU MĂ MINȚI


Orice ființă umană este capabilă de fapte oribile dacă este presată suficient să le comită


Proaspăt căsătoriți, Tricia și Ethan caută casa visurilor lor. Când aceștia vizitează conacul izolat care odinioară a aparținut doctoriței Adrienne Hale, un psihiatru renumit care a dispărut fără urmă cu ani în urmă, o furtună violentă îi blochează casă, fără nicio șansă de a mai pleca până la încetarea viscolului.

În căutarea unei cărți care să-i alunge plictiseala până la domolirea furtunii, Tricia dă peste o cameră secretă, una care conține transcrieri audio de la fiecare pacient pe care dr. Hale l-a intervievat vreodată. În timp ce ascultă casetele, Tricia descoperă lanțul de evenimente terifiante care au dus la dispariția misterioasă a femeii.


Ea ascultă casetele una câte una până târziu în noapte. Cu fiecare dintre ele, încă o piesă șocantă a puzzle-ului este așezată la locul său, iar rețeaua de minciuni țesută de Adrienne Hale se dezvăluie încet.


Apoi, Tricia ajunge la caseta finală.


Aceea care dezvăluie întregul și înfricoșătorul adevăr.

 

FRAGMENT


„Un trosnet. Venind din biroul lui Dr. Hale. Îl aude și Ethan. Se ridică în capul oaselor, cu tot trupul încordat. De când am ajuns aici, a negat permanent, spunând că-mi imaginez eu lucruri, dar acum știe că am avut dreptate. Mai este cineva aici, în casă. Este cineva în biroul lui Dr. Hale. Ori asta, ori cadavrul a revenit la viață.”

 

RECENZII


„Să nu mă minți” este romanul perfect pentru o cursă plină de adrenalină! Am fost atras de poveste chiar de la început și am citit cu sufletul la gură până la finalul șocant. Tulburător, captivant și delicios de sinistru - acesta este un roman pe care cititorii îl vor devora dintr-o bucată." - Karen McQuestion, autoarea bestsellerului The Moonlight Child


"Nu începeți o carte de Freida McFadden noaptea târziu. Nu veți putea să o lăsați din mână!"― Natalie Barelli, autoarea bestseller-ului Unforgivable


„Încă o dată, Freida McFadden a creat un thriller minunat, cu revelații majore care te vor ține în priză. Ține-te bine de ceva pentru că îți va smulge covorul de sub picioare!" - Caffeine Read Repeat


„Am rămas absolut uluită și într-o stare de șoc!" - Carrie White Shields, Influencer pe Instagram

 

 

DESCRIEREA PRODUSULUI


COLEGA DE BIROU


BESTSELLER NEW YORK TIMES ȘI USA TODAY


Două femei. Un birou plin de secrete. O crimă teribilă care nu poate fi anulată.

Dawn Schiff este ciudată.


Cel puțin, toată lumea crede asta la Vixed, compania de suplimente alimentare unde Dawn ocupă funcția de contabil. Niciodată nu spune lucrurile potrivite. Nu are prieteni. Întotdeauna ajunge la birou la oră fixă: 8:45 dimineața.


Atunci când Dawn nu apare la birou într-o dimineață, colega ei Natalie Farrell - frumoasă, simpatizată, cel mai bun reprezentant de vânzări timp de cinci ani la rând - este surprinsă. Ea primește un apel telefonic anonim și îngrijorător care schimbă totul.


Aparent, Dawn nu era doar o străină bizară - era ținta cuiva apropiat. Acum, Natalie este legată iremediabil de Dawn în timp ce se găsește prinsă într-un joc distorsionat de-a șoarecele și pisica care o face să se întrebe: cine este victima reală?


Dar un lucru este incredibil de clar: cineva o ura pe Dawn Schiff. Suficient de mult încât să o omoare.

 

FRAGMENT


„Mă uit la receptorul mort și în stomac am o senzație tot mai acută de greață.

Ajută-mă.

Semăna foarte tare cu Dawn, deși nu pot să fiu absolut sigură doar din două cuvinte. Indiferent cine a fost, persoana aceea părea isterică. Panicată.

Ajută-mă.

Și pe urmă, linia moartă, devenită acum ton de apel.

Când Dawn a întârziat azi de dimineață, m-am gândit că e ceva în neregulă, dar sincer, nu am crezut că e ceva serios. Am greșit? I s-a întâmplat ceva groaznic lui Dawn?

Oare e în pericol?

Bag mâna în geantă după telefon. Selectez numele lui Dawn din lista de contacte și apăs pe număr. Sună de câteva ori și apoi aud vocea ei monotonă:

Ați sunat numărul de mobil al lui Dawn Schiff. Momentan, nu sunt disponibilă. După semnalul sonor vă rog să lăsați numele dumneavoastră, un număr de telefon la care să vă pot contacta și motivul pentru care m-ați sunat.”

 

RECENZII


Abilitatea excelentă a Freidei de a surprinde psihologia personajelor - ȘI a cititorului, este puțin înfricoșătoare. Povestea se dezvăluie pentru cititor aproape ca și cum el ar fi detectivul în timp real. Relatarea la persoana I ale celor două personaje principale, Natalie și Dawn, este captivantă. Freida dă un nou înțeles expresiei „nu veți putea să o lăsați din mână!” și da - am stat trează până la 4 dimineața ca să o termin!!! - Leka


Colega de birou este un splendid thriller psihologic, pe mai multe straturi și cu diferite puncte de vedere care se împletesc. Întorsături care îți țin mintea în vârtej până la ultima pagină. Povestea m-a captivat de la prima pagină. Cele două protagoniste feminine, Dawn și Natalie, sunt dezvoltate incredibil de bine - și nu ar putea fi mai diferite una de cealaltă. Mi-a plăcut în mod special modul în care a fost descrisă Dawn, atât cu grijă, cât și cu inteligență. Este un personaj fantastic! - Lisa


Colega de birou: O călătorie palpitantă printre secrete și minciuni. Dacă vrei să citești un thriller psihologic captivant care te va ține cu sufletul la gură, nu căuta mai departe, l-ai găsit. Este o carte care te va face să îți pui întrebări despre tot ce crezi că știi despre colegii tăi, prietenii tăi și chiar despre tine însuți. - Dusk

 

 

PACHET MENAJERA


Nominalizat la Premiile 2022 Goodreads Choice, în categoria „Cel mai bun thriller & mystery al anului”!

 

„Bine ai venit în familie!”, îmi spune Nina Winchester, în timp ce îmi strânge mâna. Acest job este ultima mea șansă de a începe o nouă viață. Șansa de a mă reinventa, de a fi altcineva. Dar în curând voi afla că secretele familiei Winchester sunt mult mai întunecate decât ale mele…

 

În fiecare zi, fac curățenie în casa familiei Winchester. O iau pe fiica lor de la școală. Le gătesc o cină delicioasă și mă retrag în cămăruța mea de la mansardă. Încerc să ignor faptul că Nina face mizerie doar ca să mă privească cum curăț. Trec cu vederea toate minciunile absurde pe care le spune și îmi mușc buza de jos de fiecare dată când mă acuză pe nedrept.

 

Îmi este mult mai greu să-l ignor pe soțul ei perfect, Andrew, cu șarmul lui blând și zâmbetul frumos. Visez uneori să fiu în locul Ninei, să am viața ei, hainele scumpe, brațele soțului ei în jurul meu.

 

Ce nu ar fi trebuit să ignor însă este faptul că ușa dormitorului meu se încuie doar din exterior.

 

Nu-i nimic, soții Winchester nu știu cu adevărat cine sunt. Nu au nicio idee de ce sunt în stare.

 

Recenzii

 

Te simți ca și cum tu ai trăi dramele personajelor

 

„Un thriller psihologic plin de suspans, întorsături dramatice și amenințătoare. Personajele sunt conturate excelent, pur și simplu le vizualizezi în mintea ta, pe parcurs ce le descoperi trăsăturile fizice și psihice. Atmosfera, casa plină de secrete, cămăruțele întunecate sunt descrise perfect, iar autorul reușește să te facă să te simți ca și cum ai fi parte din poveste. Ca și cum tu ai trăi dramele personajelor.” – Paul

 

Un thriller psihologic care îți dă complet lumea peste cap

 

„Din când în când, apare câte o carte care îți dă complet lumea peste cap. Exact așa este și aceasta. Are cam tot ce îți dorești de la un thriller psihologic: o acțiune plină de mister, personaje bune, personaje rele, personaje pe care nu știi dacă să le iubești sau nu. Dai pagină după pagină, sperând să găsești răspunsuri la întrebările tale.” – Kate

 

Un stil inconfundabil de scriere. O poveste plină de secrete murdare și praf

 

„Este cea de a doua carte a autorului pe care o citesc și sunt impresionată! Are un stil inconfundabil, prin care reușeșe să te țină cu sufletul la gură, să continui să citești, să ghicești și să te temi că se va sfârși. Dacă reușește să mă facă să simt toate aceste lucruri, înseamnă că este o carte excelentă.” – Krise

 

Fragment din carte

 

Andrew mă urmărește cu privirea când plec spre debaraua cu materiale de curățenie (care este un pic mai mare decât baia mea din mansardă), îndes mătura înăuntru și apuc aspiratorul. Are pe față o expresie chinuită. Încă își dorește să-mi spună lucrul acela pe care voia să mi-l împărtășească acum un minut. Dar nu poate — nu cu Nina în cameră. Sau poate că da.

— Trebuie să vorbim mai încolo, îmi murmură el la ureche, chiar înainte de a o urma pe Nina în living, ca să aștepte să termin de curățat.

— OK?

Dau din cap. Nu știu despre ce vrea să vorbim, dar o iau ca pe un semn bun. Am convenit deja să nu vorbim despre ce s-a petrecut în noaptea aceea, la Plaza. Așa că, dacă vrea să retrăiască momentele acelea... N-ar trebui să sper la prea mult, totuși.

 

 

Rezumat Secretul Menajerei – Freida McFadden

 

Millie credea că va face curat în casa lor. În schimb, a descoperit inimi pline de praf și secrete murdare.

 

— Să nu intri în dormitorul de oaspeți.

 

O umbră cade pe chipul lui Douglas Garrick, în timp ce cu vârful degetelor atinge ușa.

 

— Soţia mea... este foarte bolnavă.

 

În timp ce el continuă să-mi arate apartamentul de lux, mă cuprinde un sentiment îngrozitor. Ce se întâmplă cu femeia din spatele acelei uși închise? Nu, nu trebuie să-mi vâr nasul în treburi care nu mă privesc. Nu dacă vreau să-mi păstrez cel mai întunecat secret în siguranță. Și slujba...

 

Este greu să găsesc un angajator care să nu pună prea multe întrebări despre trecutul meu. Așa că zâmbesc mulțumită știind că familia Garrick mi-a oferit în mod miraculos o slujbă. Trebuie doar să curăț acest penthouse cu priveliște uimitoare asupra orașului, să pregătesc mese delicioase în bucătăria lor strălucitoare și să mă prefac că... nu văd nimic din ce se întâmplă. Nu e greu, pot să stau aici o vreme, până găsesc altceva mai bun.

 

Da, este aproape perfect! Dar încă nu am întâlnit-o pe doamna Garrick, deși sunt sigură că am auzit-o plângând. Uneori, observ pete de sânge în jurul gâtului cămășilor ei de noapte, atunci când trebuie să le spăl. Iar într-o zi, nu m-am mai putut abține și am bătut la ușă. Când ușa s-a deschis, totul s-a schimbat...

 

Atunci mi-am facut o promisiune: o voi proteja pe doamna Garrick. Vinovatul trebuie să plătească, iar eu trebuie să decid cât de departe voi merge pentru a-i provoca suferință.

 

Recenzii

 

Un thriller-psihologic pe care îl citești dintr-o răsuflare

 

„Știi acel moment în care vizionezi la un thriller, cu inima cât un purice, și nici măcar nu realizezi că ai terminat popcornul? Ei bine, așa este și cu această carte. Îți vei simți inima în gât, în timp ce vei da, complet hipnotizat, pagină după pagină.” - Jess

 

Un deznodământ care te va marca

 

„Freida McFadden a reușit de minune să creeze un personaj aflat în permanență pe muchie de cuțit, la propriu. Ce trăiește Millie pare a fi un coșmar în care te afunzi și tu, pagină după pagină. Poate că deznodământul te va trezi la realitate… sau nu.” - Kelly

 

Ce întorsături de situație! Ce personaje!

 

„Personajele sunt foarte bine conturate și mi-a plăcut că am avut acces la gândurile lor, astfel încât am putut să înțeleg perfect motivațiile din spatele acțiunilor lor. La final nici măcar nu am putut să-mi dau seama cine este, de fapt, personajul rău, și care este cel bun. Fascinant!” - Joan

 

Parcă am avut în permanență cartea lipită de mâini

 

„Citeam și parcă aveam cartea lipită de mâini. Am fost atât de absorbită de tot ce se întâmplă în casa în care ajunge Millie, încât nu am putut să o închid până nu am terminat-o. Aș spune că prin acest al doilea volum, Freida ne-a oferit un cadou minunat nouă, celor care am fost complet fascinați de povestea menajerei Millie.” - Mary

 

Fragment

 

De data asta, în timp ce merg pe culoar, aud limpede un zgomot venind din camera de oaspeți. De obicei e destul de liniște acolo, dar acum ceva e diferit. Mă opresc cu aspiratorul în mână și-mi lipesc urechea de ușă. Și de data asta sunetul se aude mult mai limpede. E plânsetul cuiva. Cineva suspină acolo, înăuntru.

 


Rezumat Menajera e cu ochii pe tine – Freida McFadden

 

Millie a vrut să-și îngroape trecutul cu orice preț, fără să-şi dea seama însă că își sapă propria groapă.


„— Enzo, vino s-o cunoști pe noua noastră vecină, Suzette.

Suzette își netezește iute bluza și-și dă pe după ureche o șuviță din părul ei de culoarea caramelului. Dacă ar fi avut timp, sunt sigură că ar mai fi aruncat o ocheadă în oglinjoara cutiuței cu pudră și și-ar fi împrospătat rujul. Dar nu-i timp pentru așa ceva.”


Obișnuiam să fac curățenie în casele altora, iar acum visul mi s-a îndeplinit: am grijă de propria mea casă. Bucătăria fermecătoare, strada liniștită şi curtea imensă în care copiii se pot juca ne-au convins să ne mutăm. Eu şi soţul meu am economisit timp de mulţi ani pentru a le oferi celor mici viața pe care o merită. Deși sunt precaută în privința noii noastre vecine, când doamna Lowell ne invită la cină, știu că este șansa noastră de a ne face prieteni. Menajera ei ne deschide ușa. Poartă un șorț alb, iar părul și-l ține prins în coc. Știu cum e să fii în locul ei, dar felul rece în care mă privește îmi dă fiori. Şi nu doar menajera familiei Lowell mă înspăimântă…


Pe strada noastră sunt sigură că văd o siluetă care ne urmărește din umbră. În plus, soțul meu se furișează din casă târziu, în noapte, iar când se întâmplă să o întâlnesc pe femeia care locuiește vizavi, cuvintele ei mă înfioară: „Feriți-vă de vecini!” Am făcut o greșeală teribilă mutându-mi familia aici?

Să fie această stradă din zona suburbană, aparent liniștită, cu vecini zâmbitori și prietenoși, cel mai periculos loc dintre toate?


Fragment


„Privirea lui Enzo cade pe tricoul de pe el, stropit cu sânge încă umed. Când ridică iar ochii și-mi vede expresia de pe chip, face un pas înapoi.

— Ți-am zis, m-am tăiat. Ăsta e sângele meu. Sângele meu. Acum, sirenele se aud mult mai tare. Poliția va ajunge aici într-o clipă.

— Schimbă-ți tricoul, îi spun. Enzo încremenește în loc un moment, apoi dă din cap. Aleargă la etaj ca să scape de tricoul plin de sânge. Și de orice-ar mai trebui el să scape.”


Recenzii


„Ce bine că intru în vacanța de vară, că dacă se publica în altă perioadă, picam toate examenele de la facultate.” - Sonia


„Freida McFadden poate să publice și o listă de cumpărături, că tot aș citi-o, și tot i-aș da cinci stele.” - Emily


„Wow. Am rămas fără suflare când am ajuns la unele răsturnări de situație. O călătorie sălbatică, nebună, pe care am citit-o într-o singură zi. A fost captivantă, șocantă și pur și simplu uluitoare!” - Jenny


„Știu eu de ce mă feresc de toți vecinii din bloc!” - Cris


„Doamne Dumnezeule! Cea mai bună carte din serie. Sunt încă în șoc!” - Jessica

Detalii produse
Despre Freida McFadden
Freida McFadden
Biografie
Autoare de bestsellere Amazon, USA Today și Publisher's Weekly, cu 27 de cărți lansate, traduse în peste 30 de limbi, Freida McFadden jonglează cu thrillerele psihologice și romanele medicale, fiind la bază doctor specializat în leziuni cerebrale. Freida locuiește cu soțul și pisica ei neagră într-o casă veche, cu vedere la ocean, desprinsă parcă dintr-un film de groază.
Autorul cărților:
Recenzii

Ți-a plăcut produsul?

Spune tuturor părerea ta aici.

Scrie o recenzie

4.79

42 recenzii

5 stele

33

4 stele

9

3 stele

0

2 stele

0

1 stele

0


A

Antonia Mușat

Să nu mă minți a fost o lectură surprinzătoare. Am parcurs cartea în două zile, fără să am așteptări prea mari. Freida McFadden a construit un thriller distractiv, alert, plin de situații imprevizibile. Trebuie să citiți acest roman.

Recenzie pentru cartea Să nu mă minți

0

Răspunde

Comentarii(0)

A

Adela Ghica

Nu a fost ce mă așteptam. Deși personajele nu sunt conturate extraordinar de către autoare, cartea compensează prin povestea fascinantă și acțiunile imprevizibile ale protagoniștilor. Am experimentat un carusel de emoții pe tot parcursul lecturii.

Recenzie pentru cartea Să nu mă minți

0

Răspunde

Comentarii(0)

V

Victoria Covaci

Drame de birou duse la noi extreme. La un moment dat nu mai înțelegeam cine minte și cine spune adevărul, mi-era greu să îmi construiesc anumite teorii. Din acest punct de vedere, autoarea chiar a reușit să construiască o poveste pe cinste. Ar fi meritat un final mai șocant.

Recenzie pentru cartea Colega de birou

0

Răspunde

Comentarii(0)

A

Ariana Predescu

Am mai citit-o pe Freida McFadden și înante dar Colega de Birou este cartea mea preferată din tot ce a publicat până acum.

Recenzie pentru cartea Colega de birou

0

Răspunde

Comentarii(0)

M

Madalina Sidorov

Super carți!! Le-am citit cu sufletul la gură,pur si simplu nu m-am putut dezlipi de ele,așteptăm si a treia parte 😀

Recenzie pentru cartea Secretul menajerei

0

Răspunde

Comentarii(0)

D

Daniela Mariana Dascalu

Nu știu de ce i-am dat patru stele, pur și simplu așa am simțit, dar trebuie să recunosc că chiar mi-a plăcut. Recomand!

Recenzie pentru cartea Secretul menajerei

0

Răspunde

Comentarii(0)

R

Raisa Cocorascu

Frumoasă și se citește repede

Recenzie pentru cartea Menajera

0

Răspunde

Comentarii(0)

D

Daniela Mariana Dascalu

Este o carte foarte bună și captivantă, nu am mai putut să o las din mână, recomand cu tot dragul.

Recenzie pentru cartea Menajera

0

Răspunde

Comentarii(0)

Vezi toate recenziile
-40.1%
De data asta e adevărat

De data asta e adevărat

PRP: 49.9 Lei 29.9 Lei
Nou
-62.9%
Pachet Mona Kasten

Pachet Mona Kasten

PRP: 374.7 Lei 139 Lei
-20%
Fata care și-a găsit vocea

Fata care și-a găsit vocea

PRP: 49.9 Lei 39.9 Lei
Nou
-20%
Să nu mă minți

Să nu mă minți

PRP: 49.9 Lei 39.9 Lei
BestSeller
-51.5%
-34.7%
Nou
-20%
Colega de birou

Colega de birou

PRP: 49.9 Lei 39.9 Lei
Nou
-16.9%
Wellness

Wellness

PRP: 59 Lei 49 Lei
-59.4%
Gambitul Damei

Gambitul Damei

PRP: 49 Lei 19.9 Lei
-49.3%
BestSeller
-79.8%
Minute pana la miezul noptii

Minute pana la miezul noptii

PRP: 49 Lei 9.9 Lei
-49.2%
Inimi călătoare

Inimi călătoare

PRP: 49 Lei 24.9 Lei
-79.8%
Dependentă de tine

Dependentă de tine

PRP: 49 Lei 9.9 Lei
Nou
-16.9%
Ființe stranii

Ființe stranii

PRP: 59 Lei 49 Lei
Nou
-16.9%
Salvarea focului

Salvarea focului

PRP: 59 Lei 49 Lei
-67.6%
-34.9%
O emotie sfasietoare

O emotie sfasietoare

PRP: 65.9 Lei 42.9 Lei
-49.3%
Mâine, mâine, poate mâine

Mâine, mâine, poate mâine

PRP: 59 Lei 29.9 Lei
-20%
Dincolo nu e nimeni

Dincolo nu e nimeni

PRP: 71.5 Lei 57.2 Lei

Cumparate impreuna cu Pachet Suspans si mister

Nou
-18.4%
Menajera e cu ochii pe tine

Menajera e cu ochii pe tine

PRP: 55 Lei 44.9 Lei
BestSeller
-48.1%
Cât timp înfloresc lămâii

Cât timp înfloresc lămâii

PRP: 49.9 Lei 25.9 Lei
-54.2%
Pachet Gillian Mcallister

Pachet Gillian Mcallister

PRP: 98 Lei 44.9 Lei
-33.4%
-75.7%
Nou
-40.5%
Pachet Trilogia Maxton Hall

Pachet Trilogia Maxton Hall

PRP: 149.7 Lei 89 Lei
Nou
-8.3%
Povestea ta are sens

Povestea ta are sens

PRP: 59.9 Lei 54.9 Lei
Nou
-20%
Maxton Hall - Salvează-ne

Maxton Hall - Salvează-ne

PRP: 49.9 Lei 39.9 Lei
Nou
-20%
Dovezi ale vieții de apoi

Dovezi ale vieții de apoi

PRP: 49.9 Lei 39.9 Lei
Nou
-30.9%
Pachet Maxton Hall

Pachet Maxton Hall

PRP: 99.8 Lei 69 Lei
-85.9%
Cine nu e gata

Cine nu e gata

PRP: 49 Lei 6.9 Lei
-41.8%
Pachet Menajera

Pachet Menajera

PRP: 153 Lei 89 Lei
-15.4%
Ne vedem in august

Ne vedem in august

PRP: 59 Lei 49.9 Lei
-87.4%
M-a înșelat, acum ce fac?

M-a înșelat, acum ce fac?

PRP: 39 Lei 4.9 Lei
-53.3%
Nu vorbi cu străinii

Nu vorbi cu străinii

PRP: 49 Lei 22.9 Lei
BestSeller
-45.1%
Secretul menajerei

Secretul menajerei

PRP: 49 Lei 26.9 Lei
-77.2%
Eu, o  mama (im)perfecta?

Eu, o mama (im)perfecta?

PRP: 39 Lei 8.9 Lei
-45.5%
Pachet Lisa See

Pachet Lisa See

PRP: 110 Lei 59.9 Lei
-15%
Fetele disparute

Fetele disparute

PRP: 59.99 Lei 51 Lei
PRP: 251 Lei

139 Lei