Voucher Cadou 50 Lei

Recomandat cititorilor rafinați care preferă să savureze fiecare titlu pe rând, fără să fie tentați de alte cărți ispititoare.

Recomandat cititorilor rafinați care preferă să savureze fiecare titlu pe rând, fără să fie tentați de alte cărți ispititoare.

Adauga in cos

Adaugă în coș

Livrare în România

2-3 zile lucrătoare

Easybox

Ridicare din Easybox

2-3 zile lucrătoare

6 persoane se uită la acest produs.

Grăbește-te! La acest produs, stocurile sunt limitate.

Rezumat Voucher Cadou 50 Lei -

Cauți un cadou inspirat pentru un cititor rafinat?

Oferă-i acea carte pe care și-a dorit-o de când a văzut-o prima dată, care i-a promis încă din titlu emoție și un univers fascinant în care se poate pierde seară de seară. Oferă-i un voucher de carte și va găsi cu siguranță cartea perfectă printre cele 7500 de titluri disponibile pe bookzone.ro.

 

Cum funcționează?

 

Comandă voucherul de valoarea dorită și, după finalizarea plății, îl vei primi pe email la adresa indicată în momentul plasării comenzii. Îl poți trimite apoi pe mail unui cititor drag sau îl poți imprima pentru a i-l oferi când vă întâlniți. Totul în doar câteva minute. 

Voucherul cadou conține un cod unic care poate fi folosit exclusiv online, pentru achiziția de cărți pe bookzone.ro. Deținătorul voucherului trebuie doar să introducă codul înainte de finalizarea comenzii și i se va scădea din suma totală de plată valoarea voucherului.

Condiții de utilizare

·        Voucherul este valabil un an de la data emiterii și poate fi folosit o singură dată, pentru o singură comandă, exclusiv pentru achiziția de cărți de pe bookzone.ro. Dacă valoarea produselor comandate este mai mică decât valoarea voucherului, diferența se va pierde și nu va mai putea fi utilizată pentru o comandă ulterioară.

·        Voucherul nu poate fi aplicat după finalizarea comenzii.

·        Codul nu poate fi cumulat cu alte coduri de reducere, însă clienții care folosesc cardul pot benficia de alte campanii promoționale disponibile pe bookzone.ro la momentul achiziției, cum ar fi: transport gratuit sau alte oferte.

·        Valoarea voucherului nu poate fi preschimbată în bani.

·        Dacă returul se efectuează în perioada de valabilitate a cardului cadou, vei primi un nou cod care va avea valoarea egală cu valoarea cardului cadou aplicat în cazul comenzii inițiale.

Crazy Sale

Fragment din carte

Detalii produs
Recenzii

Ți-a plăcut produsul?

Spune tuturor părerea ta aici.

0

0 recenzii

5 stele

0

4 stele

0

3 stele

0

2 stele

0

1 stele

0