Luna cadourilor nu poate să treacă neobservată prin viața ta. Mai ales dacă ești iubitor de cărți. Și dacă îți dorești să aduci magia cărților în viața celor dragi ție. Indiferent dacă sunt pe lista celor cuminți sau a celor obraznici, toți merită un cadou de Crăciun. Bunătatea și compasiunea sunt contagioase, așa că cei năzdrăvani pot fi mutați cu ușurință pe lista celor cuminți.

Iar când inspirația se lasă așteptată, poate că ai nevoie de câteva idei de cadouri. Nu-ți face griji, te ajutăm să eviți și aglomerația din magazine din această perioadă, pentru că trimitem renii Moșului cu desaga plină de cadouri, cărți și prețuri festive chiar la ușa ta.

Iată câteva propuneri de cadouri și cărți pentru cei mici și cei mari de Crăciun! Să nu dai vina pe noi dacă îți vei dori să fii propriul Moș Crăciun după ce vei vedea ce ți-am pregătit. Orice este posibil. Ho-ho-ho!

Cadouri pentru romantici

“Un nou început” de Mona Kasten

O care care rescrie regulile pentru noi începuturi. O poveste care te face să apreciezi mai mult lucrurile pe care le considerai ca fiind doar normale. O iubire care depășește chenarul clasic. Și nu în cele din urmă un cadou pe care îl poți oferi unui romantic adevărat. Găsești cartea la prețul de 29 lei în această perioadă.

Pachet “Iubire fără lacrimi”

Nu una, ci două cărți care îți pot reîntregi sufletul. Care îți pot da un motiv să te dai jos din pat dimineața și să îți recapeți încrederea în tine. Prețul festiv de 39 lei este cel la care vei găsi cărțile scrise de Andrei Vulpescu. Oferă-i încrederii de sine o mână de ajutor și bucură-te de o persoană mai liniștită sufletește când te uiți în oglindă de Crăciun!

Pachet “Dama de Treflă”

Pachet Dama De Trefla Editura Bookzone

Dama de Treflă are un fel aparte de a spune pe nume lucrurilor specifice sufletului și inimii. Abordează subiecte la care unii nici nu s-ar gândi. Și o face într-un mod care îi sensibilizează și pe cei care par a avea o armură în fața sufletului lor. Cele 6 cărți ale Damei de Treflă pot fi achiziționate în luna cadourilor la prețul de 89 lei. Fă-le celor care au uitat de sufletul lor un cadou la care nu se așteaptă!

Cadouri pentru visători

Lampa “Lună Plină 3D”

Ți s-a spus vreodată să țintești către Lună și poate că vei fi măcar printre stele dacă nu reușești? Noi nu suntem de acord cu asta. Pentru că ești deja printre stele și pentru că poți aduce Luna în casa ta. Nu ai nevoie de vreun costum de astronaut, de antrenamente care sfidează gravitația sau de perioade lungi petrecute în spațiu, ci doar de lampa “Lună Plină 3D”, pe care o găsești acum la prețul special de 79 lei. Profită de ofertă cât mai repede, stocul este limitat și am auzit că mulți și-ar dori să fie astronauți seara când ajung acasă!

“Game of Thrones” de R. R. Martin

Pachet Game Of Thrones George Martin Bookzone

Visătorii nu vor fi niciodată cu mintea complet în prezent. Sau în realitatea pe care o cunoaștem cu toții. Lumile construite de R. R. Martin sunt perfecte pentru orice visător, pentru că oferă oportunitatea transpunerii într-o lume a dragonilor, a regilor, a luptelor pentru putere și pentru iubire. Găsești colecția de cărți la prețul de 199 lei.

Pachet “Dalai Lama”

De Crăciun ar trebui să fim mai buni. Și nu numai în această perioadă. Uneori uităm să fim buni chiar și cu noi înșine. Poate că ar trebui să avem la îndemână anumite învățături pe care să le aplicăm în fiecare moment al vieții noastre. Pachetul de cărți “Dalai Lama” de mici dimensiuni este soluția perfectă. Îl găsești acum la prețul de 39 lei.

Cadouri pentru cei mici

“Emoție de Crăciun”

O carte din care cei mici vor învăța arta de a dărui, de a împărți și de a ajuta dorințele să devină realitate. O poveste care are loc în Ajunul Crăciunului și care își are locul, de fapt, sub brad, alături de celelalte cadouri. O poți achiziționa la prețul de 29 lei.

“Moș Crăciun, nu mă uita!”

O carte care îl are ca protagonist pe micul urs Berti, care le va da copiilor o lecție de curaj. Acesta pleacă într-o călătorie a cărei destinație finală îl implică pe Moș Crăciun. Fă-le o surpriză celor mici și ajută-l pe Moș să ducă această carte la ei. Este disponibilă la prețul de 28 lei.

“Crăciunul în lume”

O serie de povești cunoscute care au fost adaptate pentru trei niveluri: începători, avansați și experimentați. Sunt abordate subiecte conform interesului și abilităților fiecărui segment de cititori. În această perioadă o găsești pe site la prețul festiv de 19 lei.

Cadouri pentru cei obraznici

“Conversații cu Dumnezeu”

Uneori este nevoie să cauți un cadou pentru cei care simt că s-au pierdut și vor să se regăsească. Poate că este vorba chiar despre tine. Poate că experiențele anterioare te făceau să fii încă un nume pe lista de copii obraznici a Moșului, dar cele 3 cărți din pachetul “Conversații cu Dumnezeu”, disponibil la prețul de 49 lei, te vor ajuta să construiești o fundație a sinelui mai puternică, mai bună.

Pachet “Clipe cu împrumut”

Pachet Clipe Cu Imprumut Remina Radu Editura Bookzone

De câte ori ai simțit că ai tras un joker în viață și ai avut mai mult noroc? Cele două cărți scrise de Remina Radu te vor face să te bucuri mai mult când vine vorba despre lucrurile mărunte, despre propria persoană, despre amalgamul sentimentelor prezent în viață. Le poți achiziționa acum la prețul de 36 lei.

Pachet “Fructul interzis”

La ce te gândești prima oară când auzi “Fructul interzis”? Dacă te numeri printre cei care pare că s-au născut mai curioși, mai aventuroși, mai îndrăzneți decât alții, atunci ai putea să îți faci un cadou puțin altfel de Crăciun: pachetul care conține cărțile “Discreție garantată”, “Confesiunea unui preot” și “Slujba de la miezul nopții” la prețul de 79 lei.