ARTA DE A FI LIBER

Inapoi Înapoi în site
Arta de a fi liber

Recâștigă libertatea de a fi tu însuți

Pentru a fi liber, e important să spui exact ce îți doresti și mai ales... ce NU îți dorești. Învață chiar azi cum să îți stabilești limite clare și sănătoase!

Bestseller Arta de a fi liber

Unul dintre bestsellerurile cu cea mai rapidă ascensiune New York Times

Autoare Arta de a fi liber

Una dintre cele mai bine vândute autoare New York Times

RECOMANDATĂ DE

Psychology New York Times Essence Bustle Prevention Vice

Ce schimbări aduce în viața ta această carte:

icon feminitate

Îți stabilești propriile limite și înveți să spui NU fără remușcări;

icon gestionezi

Ești confortabil să respecți limitele stabilite de ceilalți;

icon identifici

Reușești să pui propria fericire pe primul plan;

icon evolutie

Ai curajul să schimbi lucrurile care îți aduc neplăceri;

icon schimbari

Îți menții o stare mentală și emoțională bună în relațiile cu ceilalți.

Tawwab debutează cu un ghid cuprinzător cu privire la modul de înțelegere și stabilire a limitelor interpersonale. Ea identifică șase tipuri de limite – fizice, intime, intelectuale, emoționale, materiale și de timp – și oferă sfaturi despre cum să păstrezi limitele personale. Cititorii cărora le este deosebit de dificilă stabilirea unor limite vor aprecia sfaturile autoarei.”
Publishers Weekly

Ai curajul să spui NU! Stabilește limite clare și recâștigă libertatea de a fi tu însuți.

Știm cu toții că ar trebui să avem limite sănătoase – pentru a realiza un echilibru între viața personală și cea profesională, pentru a face față persoanelor toxice și pentru a ne bucura de relații satisfăcătoare cu partenerii, prietenii și familia. Dar ce înseamnă cu adevărat „limite sănătoase”, cum putem să ne exprimăm cu succes nevoile, să spunem „nu” și să fim asertivi fără a-i jigni pe ceilalți?

Consilier autorizat, expert renumit în relații și terapeut cu 14 ani de experiență, Nedra Glover Tawwab explică acest subiect complex într-un mod ușor de înțeles pentru orice cititor. Scrisă cu un ton plin de compasiune, „Arta de a fi liber” prezintă modalități simple, dar eficiente de a stabili limite sănătoase în toate aspectele vieții.

Bazate pe cele mai recente cercetări și cele mai bune practici utilizate în terapia cognitiv-comportamentală (TCC), tehnicile acestui ghid ne ajută să ne identificăm și să ne exprimăm clar și fără scuze nevoile – și să descoperim soluții la problemele fundamentale din relațiile interumane, cum ar fi: codependența, lupta pentru putere, anxietatea, epuizarea.

Arta de a fi liber
Recenzii

Fragment din carte

„La început, stabilirea limitelor poate fi inconfortabilă. Este posibil să vă simțiți copleșit de vinovăție. Ați putea să vă întrebați dacă faceți ceea ce ar fi corect să faceți. Însă stabiliți-le oricum. Treceți peste lipsa de confort și faceți-o, chiar dacă vă simțiți înfricoșat. Vă asumați provocarea de a fi mai sănătos și de a avea relații mai sănătoase.

Ambivalența face parte din proces și este cât se poate de firesc să vă simțiți nesigur când încercați ceva nou. Apoi, după ce ați început să stabiliți limite, nu vă abateți din drum, deoarece consecvența este crucială în acest proces.

Nu uitați: vinovăția nu este integral eliminată prin stabilirea limitelor. Dacă doriți să reduceți la minimum (nu să eliminați) vinovăția, schimbați modul în care priviți procesul. Nu mai considerați limitele ca fiind rele sau greșite; începeți să credeți că ele sunt o componentă non-negociabilă a relațiilor sănătoase, precum și a grijii față de propria persoană, a stării dumneavoastră de bine.”

Arta de a fi liber
„După părerea mea, aceasta este cartea fundamentală a limitelor. Să-ți găsești liniștea necesită să spui "prezent" în orice situație – Nedra a scris planul perfect despre cum nu doar să te arăți la față, dar să și ai curajul să acționezi.”
Alexandra Elle,
autoarea cărții After the Rain
Autoare

Despre autoare

Nedra Glover Tawwab este una dintre cele mai bine vândute autoare New York Times, terapeut autorizat și expert renumit în relații, cu experiență de 14 ani în terapia de cuplu. Filozofia ei este că lipsa limitelor stă la baza majorității problemelor legate de relații, iar cu expertiza ei îi ajută zilnic pe oameni să creeze relații sănătoase cu ei înșiși și cu ceilalți, învățându-i cum să pună în aplicare limite clare și sănătoase.

Are un cont de Instagram foarte popular, unde împărtășește practici, instrumente și reflecții pentru sănătatea mintală și găzduiește săptămânal sesiuni de întrebări și răspunsuri cu publicul. Hobby-ul ei principal este cititul, lecturează o carte pe săptămână și susține că are nevoie să citească mai mult. Nedra locuiește în prezent în Carolina de Nord împreună cu soțul și cei doi copii.

Citești mai mult, plătești mai puțin

Arta de a fi liber + Cuvinte care schimba minti

Arta de a fi liber + Cuvinte care schimba minti

Comandă
Arta de a fi liber + Arta manipularii

Arta de a fi liber + Arta manipularii

Comandă
Arta de a fi liber + Pachet Mark Manson

Arta de a fi liber + Pachet Mark Manson

Comandă