Cristina BanfiCristina PeraboniFrancesca Cosanti

Marea carte a animalelor uriase si Carticica animalelor mici

PRP: 99 Lei Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
79.2 Lei
Unele animale sunt uriașe, mai mari decât bărcile, mașinile sau chiar mai mari decât casa ta. Apoi sunt altele care sunt mai mici decât o monedă, atât de mici, încât trăiesc într-o coajă de nucă!
Unele animale sunt uriașe, mai mari decât bărcile, mașinile sau chiar mai mari decât casa ta. Apoi sunt altele care sunt mai mici decât o monedă, atât de mici, încât trăiesc într-o coajă de nucă!
Adauga in cos

Adaugă în coș

Livrare în România

1-2 zile lucrătoare

Easybox

Ridicare din Easybox

1-2 zile lucrătoare

6 persoane se uită la acest produs.

Grăbește-te! La acest produs, stocurile sunt limitate.

Specificații Marea carte a animalelor uriase si Carticica animalelor mici

Editura
DPH
Autor
Cristina Banfi,
Cristina Peraboni,
Francesca Cosanti
ISBN
5948489359002

Rezumat Marea carte a animalelor uriase si Carticica animalelor mici - Cristina Banfi, Francesca Cosanti, Cristina Peraboni

Unele animale sunt uriașe, mai mari decât bărcile, mașinile sau chiar mai mari decât casa ta. Apoi sunt altele care sunt mai mici decât o monedă, atât de mici, încât trăiesc într-o coajă de nucă! Le vei găsi pe toate în această carte! Caută macul în fiecare pagină și descoperă cât de mic sau de mare este în comparație cu animalele prezentate în cele două cărți. Vei fi uimit să vezi diferența!

 

Specificații
Pagini: 42 + 42
Mărimi: 38 x 29 cm + 11.5 x 11.5 cm
Copertă: Cartonată

Detalii produs
Despre Cristina Banfi
Cristina Banfi
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Cristina Banfi inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Cristina Banfi se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Cristina Banfi. Fiecare carte scrisa de Cristina Banfi este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Cristina Banfi in categoria Cristina Banfi astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Despre Francesca Cosanti
Francesca Cosanti
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Francesca Cosanti inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Francesca Cosanti se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Francesca Cosanti. Fiecare carte scrisa de Francesca Cosanti este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Francesca Cosanti in categoria Francesca Cosanti astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Despre Cristina Peraboni
Cristina Peraboni
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Cristina Peraboni inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Cristina Peraboni se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Cristina Peraboni. Fiecare carte scrisa de Cristina Peraboni este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Cristina Peraboni in categoria Cristina Peraboni astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Recenzii

Ți-a plăcut produsul?

Spune tuturor părerea ta aici.

0

0 recenzii

5 stele

0

4 stele

0

3 stele

0

2 stele

0

1 stele

0


PRP: 99 Lei

79.2 Lei