Cathya MP

AME Vol. 3

PRP: 49 Lei Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
12.9 Lei

Vor reuși Ame și Sergio să învingă obstacolele din calea iubirii adevărate?

Vor reuși Ame și Sergio să învingă obstacolele din calea iubirii adevărate?

Livrare în România

1-3 zile lucrătoare

Easybox

Ridicare din Easybox

1-3 zile lucrătoare

6 persoane se uită la acest produs.

Grăbește-te! La acest produs, stocurile sunt limitate.

Specificații AME Vol. 3

Dimensiune
130x200
Număr pagini
544
Editura
Bookzone
Autor
Cathya MP
Anul publicării
2021
ISBN
9786069700532

Rezumat AME Vol. 3 - Cathya MP

Ame este una dintre acele povești atât de rare, încât cuvintele nu sunt suficiente pentru a o descrie. Descoperă acum finalul unei povești care a zduncinat inimile cititorilor!


Secretul care ar fi trebuit păstrat pentru totdeauna a fost dezvăluit și le pune la grea încercare relația lui Ame și Sergio. Iubirea dintre aceștia are potențialul de a fi povestea perfectă. Dar destinul pare că nu este niciodată de partea lor, mai ales când răscolește trecutul și o readuce pe Lexy în calea lui Sergio.

Deși Sergio visează la un viitor însorit pe moșiile idilice ale Italiei, caracterul său impulsiv o îndepărtează pe Ame de el. Obsesia lui Angel pentru Ame reapare mai puternică și mai apăsătoare, acesta făcând orice îi stă în putință pentru a reveni în viața lui Ame. 


Răzbunările sunt nelipsite în mijlocul familiei lui Ame, iar un accident șterge într-o fracțiune de secundă trecutul eroinei. Mai au Ame și Sergio vreo șansă să fie împreună sau păcatele trecutului le vor distruge povestea de dragoste?


Comandă acum finalul unei serii care a zdruncinat destine și care a emoționat cititorii cu o poveste a iubirii adevărate!

 

Ame în cifre

3 volume

21.500 de exemplare vândute

613.000 de lecturi pe Wattpad


Recenzii de la cititori

 

Totul la superlativ

„Totul la superlativ. Te ridică și te coboară, făcând inima să tremure.” – Camelia

 

Fabuloasă poveste

„Am citit multe cărți de dragoste și de aventuri, dar AME le îmbină pe toate. Trăiri care îți furnică pielea și nu ai cum să nu te vezi tu acolo, în plină acțiune... fabuloasă poveste! Astept cu nerăbdare al treilea volum și sper să fie așa cum aș vrea eu să fie!” – Adriana

 

Sunt încântată pentru al treilea volum

„Relația dintre Ame și Sergio a evoluat și odată cu asta și acțiunea cărții. Mi-a plăcut mult cum au evoluat personajele în acest volum și sunt încântată acum pentru al treilea, mai ales după suspansul pe care l-a creat sfârșitul volumului doi. Abia aștept să văd ce se va întampla cu relația celor doi în continuare, dacă vor putea răzbi să rămână fericiți în ciuda a tot ce se întâmplă cu viețile lor!” – Flavia, Goodreads


O iubire adevărată

„De unde să încep? S-a întâmplat ceea ce trebuia să se întâmple, altă varianta nu aș fi găsit pentru povestea celor doi. Se vede din satelit că este o iubire adevărată. Povestea aceasta MERITĂ CITITĂ.” – Natalia, Goodreads


Atât de frumos scrisă, emoție și dragoste pură

„Absolut superbă. Și am citit multe cărți până acum, dar... Ame o să fie cartea de pe noptieră! Atât de frumos scrisă, emoție și dragoste pură! Felicitări și o să citesc tot ce apare...” – Daniela


Absolut minunate

„Absolut minunate... nu am simțit niciodată pentru o carte ce am simțit pentru Ame. Atâtea trăiri și atâtea sentimente, încât mi-au dat viața peste cap.” – Daniela


Cele mai frumoase cărți

„Cele mai frumoase cărți pe care le-am citit până acum. Felicitări! CATHYA MP, aștept să apară și volumul trei cu mare nerăbdare!” – Elena


Despre autoare


„Citind, am șansa să trăiesc mai multe vieți. Scriind, am șansa să le orchestrez pe toate”

Cathya MP se numără printre cei mai tineri autori Bookzone și surprinde datorită emoției pe care o regăsești în fiecare rând pe care-l scrie. Anul 2016 a fost un pilon în cariera ei de scriitoare, câștigând cu Ame premiul pentru cea mai captivantă poveste de dragoste a anului de pe Wattpad.

O personalitate complexă, dedicată întru totul peniței de scriitor, Cathya MP este un as al poveștilor neașteptate în care iubirea e acel ceva care învinge mereu. Ame a prins viață în 5 ani, fiind scrisă cu o migală aparte, caracteristică autoarei. Cele peste 600.000 de lecturi de pe Wattpad sunt dovada vie a talentului scriitoarei.

Fragment din carte

„— Astăzi e ziua în care o vom lua de la capăt. Tu și cu mine. Adevăratul tu și adevărata eu. Nu mai există secrete între noi. E timpul să faci o alegere, Sergio!

Probabil că șocul îi alterase judecata. Sigur gândea așa din cauza veștii primite, dar era timpul să înceteze.

— Te aleg pe tine. Întotdeauna am să te aleg pe tine, o spune privindu-mă în ochi, în timp ce sângele încă îi mocnea în obraji, iar focul din priviri dansa precum Morgana din deșert.

În acel moment capitulează și își ascunde faţa la pieptul meu, precum un copil rușinat de chipul ud sub atâtea lacrimi. Îi prind capul în mâini și-i sărut creștetul de câteva ori, încercând să-i alin suspinele și să-i pansez rănile cu o privire caldă.

— Înjură-mă, dă-mă naibii, fă ce vrei cu mine, Ame, pentru că o merit!

Greutatea vorbelor sale era accentuată de tonul aspru pe care-l folosea. Răcnise până acum și se agitase într-atât, încât glasul îi era răgușit. Se simţea vinovat și responsabil pentru ceea ce păţisem și poate că odată îl învinovățisem și eu, dar adevărul e că fiecare aveam o parte de vină. Amândoi am fost orgolioși, ne-am rănit mult, ca doi încăpățânați și toate alegerile noastre ne-au adus aici. Și poate că suntem suma alegerilor noastre, iar asta înseamnă că greșeala se împarte la doi.”

Răsfoiește câteva pagini ale cărții în PDF
La Bookzone, ai posibilitatea de a răsfoi câteva pagini din cartea AME Vol. 3 înainte de a cumpăra.
Detalii produs
Despre Cathya MP
Cathya MP
Biografie
Cu o activitate începută în 2014, Cathya MP se numără printre cei mai tineri scriitori contemporani. Rampa de lansare a autoarei a fost Wattpad, platforma internațională cu milioane de cititori zilnic. Prima ei serie, AME, care aparține genului Mafia Romance, a câștigat concursul internațional The Wattys 2016, la secțiunea „Lecturi captivante”. Publicată de Editura Bookzone în 2020, AME a avut un real succes, trilogia înregistrând vânzări de peste 40 000 de exemplare până în prezent.
Autorul cărților:
Recenzii

Ți-a plăcut produsul?

Spune tuturor părerea ta aici.

Scrie o recenzie

4.91

23 recenzii

5 stele

22

4 stele

0

3 stele

1

2 stele

0

1 stele

0


E

Ella Tataru

❤️

0

Răspunde

Comentarii(0)

L

Loredana Nastase

AME

Minunata! Merită citită! Te ține cu sufletul la gura până in ultimul moment. Sentimente profunde, tachinari, regasire...iubire adevarata. O poveste invaluita de mister si totodata de multa pasiune si traire intensă.

0

Răspunde

Comentarii(0)

C

Cristina Maria Ionică

Superba! Are multă acțiune si suspans ❤️ Mai ales cum de la mijlocul cărții totul o ia razna, iar finalul e unul chiar neașteptat!

0

Răspunde

Comentarii(0)

M

Mihaela Gruescu

Este o serie care merită citită! Am citit primul volum pe nerăsuflate. Știu că muream de nerăbdare să apară și celălalte două volume, să văd ce se mai întâmplă, prin ce stări mai trec personajele. M-am enervat de foarte multe ori pe Ame, dar am avut și momente în care am plâns alături de ea. Sergio este genul de bărbat care pare rău și greu de accesat, dar sufletul lui este unul bun și cald; de asta s-a și lăsat iubit de Ame și i-a oferit șansa să-l descopere (mai greu, cei drept). Mie mi-a plăcut cel mai mult volumul 3. A fost plin de emoții și te făcea să trăiești odată cu personajele. Finalul a fost unul fericit, așa cum mi-am și dorit să fie. Felicitări, Cathya MP pentru minunatele cărți și pentru stilul frumos de scris pe care l-ai avut!

1

Răspunde

Comentarii(0)

P

Paula Florea

Merita citita 🥰

0

Răspunde

Comentarii(0)

G

Gratiana Ienasel

Recenzie 🤗

AME volumul 3 🥰 Cartea aceasta este foarte importantă pentru mine , deoarece am plâns pentru prima oară la o carte 🥰 O carte superba , preferata mea din aceasta serie 🥰 Povestea celor doi pentru mine a reprezentat ,începuturi,sperante și vise noi. Emoțiile pe care le-am trăit citind aceasta carte m-au copleșit , secat și încălzit . Al treilea volum a fost o avalanșă de emoții și trăiri. Pe departe ultimul volum i-a reprezentat pe amândoi într-un mod exceptional , volumul trei a reprezentat o promisiune îndeplinită din partea amândurora. Ame și Sergio nu reprezintă doar o poveste de dragoste , reprezintă suferință, dragoste , lacrimi , lupta impotriva răului suprem, dorința de supraviețuire, dar in primul rând speranța unor zile mai bune în care dragostea învinge! Am citit aceasta serie cu sufletul la gura , am citit aceasta serie printre lacrimi dulci amare, am citit această serie cu speranta că binele și dragostea va învinge. Am iubit lumea lui Sergio, dar și mai mult am iubit lupta ce a dat-o pentru Ame , femeia în fața căreia și-a îndeplinit promisiunile ! Plâng pentru că s-a terminat dar plang de fericire deoarece povestea lor a primit finalul potrivit .

2

Răspunde

Comentarii(0)

I

Izabela Schiopu

Ame

O carte minunata, care îmbină toate sentimentele: iubire, ură, dezamăgire, trădare, fericire. O carte care te aduce în punctul în care nu mai poți să o lași din mână pentru că fiecare capitol e un mister și vrei să ajungi la final pentru a-l descoperi. Pur și simplu trăiești o dată cu personajele, plângi și râzi cu ele. Într-un cuvânt ,,Excepțională''.

1

Răspunde

Comentarii(0)

L

Larisa Jitca

Ame

Am citit toate 3 volumele ,cel mai mult mi-a plăcut volumul 3. Per total e faina povestea ,dar mi se pare trasa de par . Ame avea multe faze imature și din cauza ei s-au întâmplat multe lucruri rele, era foarte încăpățânată . Mi s-a părut foarte aiurea ca Sergio nu a căutat-o 5 ani deși se presupunea ca o iubea foarte mult .

0

Răspunde

Comentarii(0)

G

Georgiana Pancu

SUPERBA !

O carte minunata ,Ame a fost singura carte care te poate face sa nu mai vrei sa o lași joz din mana ,finalul a fost uimitor .Ma bucur ca am avut onoarea sa o citesc ,aceasta carti vor rămâne mereu pe raftul meu amitindu mi mereu de acele sentimente pe care le aveam când citeam .Felicitări CATHYA MP !

1

Răspunde

Comentarii(0)

A

Andreea Burdun

AME ❤️

AME ❤️Este cartea mea de suflet ,am găsit-o din întâmplare pe site si mi am propus sa comand primele 2 volume deci pot sa spun ca au fost wow de atunci am așteptat cu sufletul la gura si cel de al 3-le-a , ma bucur enorm ca am putut citii AME ❤️❤️

2

Răspunde

Comentarii(0)

Vezi toate recenziile

Pachete

-54.1%
Transport
gratuit
-48.3%
Pachet Cathya MP

Pachet Cathya MP

PRP: 172 Lei 89 Lei
-59.9%
Pachet AME 3 Volume

Pachet AME 3 Volume

PRP: 147 Lei 59 Lei
-67.4%
Pachet SKiN + AME

Pachet SKiN + AME

PRP: 304 Lei 99 Lei

De la același autor

-63.8%
Ultimul foc

Ultimul foc

PRP: 55 Lei 19.9 Lei
BestSeller
-79.8%
AME Vol. 2

AME Vol. 2

PRP: 49 Lei 9.9 Lei
-63.8%
Ultimul foc #2

Ultimul foc #2

PRP: 55 Lei 19.9 Lei
BestSeller
-73.7%
AME Vol. 3

AME Vol. 3

PRP: 49 Lei 12.9 Lei
-59.4%
Ecoul iubirii

Ecoul iubirii

PRP: 49 Lei 19.9 Lei
Scrisoare
-21.2%
Scrisoare
BestSeller
Fluturi Vol. 4

Fluturi Vol. 4

59.9 Lei
BestSeller
-49%
M-a înșelat, acum ce fac?

M-a înșelat, acum ce fac?

PRP: 39 Lei 19.9 Lei
-62.3%
Pachet Ciocniri cu scântei

Pachet Ciocniri cu scântei

PRP: 98 Lei 36.9 Lei
-49%
Plină de pasiune

Plină de pasiune

PRP: 39 Lei 19.9 Lei
BestSeller
-43.5%
BestSeller
-59.4%
Vorbeste cu mine

Vorbeste cu mine

PRP: 49 Lei 19.9 Lei
-49%
Eu, o  mama (im)perfecta?

Eu, o mama (im)perfecta?

PRP: 39 Lei 19.9 Lei
-49.2%
BestSeller
-25%
Până la sfârșit

Până la sfârșit

PRP: 60 Lei 45 Lei
BestSeller
-62.3%
-9.3%
BestSeller
-70.4%
BestSeller
-25.6%
Nou
-20.5%
Tristețea ploilor

Tristețea ploilor

PRP: 44 Lei 35 Lei
-20%
Strainul de langa mine

Strainul de langa mine

PRP: 38 Lei 30.4 Lei

Cumparate impreuna cu AME Vol. 3

BestSeller
-79.8%
AME Vol. 2

AME Vol. 2

PRP: 49 Lei 9.9 Lei
-64.5%
Nou
-20%
Maxton Hall - Salvează-ne

Maxton Hall - Salvează-ne

PRP: 49.9 Lei 39.9 Lei
-40.8%
Invitatia

Invitatia

PRP: 49 Lei 29 Lei
-20.4%
-23.9%
GRAVES

GRAVES

PRP: 59 Lei 44.9 Lei
-57.5%
Pachet Seria Driven - 5 carti

Pachet Seria Driven - 5 carti

PRP: 235 Lei 99.9 Lei
Nou
-40.5%
Pachet Trilogia Maxton Hall

Pachet Trilogia Maxton Hall

PRP: 149.7 Lei 89 Lei
PRP: 49 Lei

12.9 Lei