Bianca P. FlorentinaCathya MP

Pachet Dark Romance

PRP: 220 Lei Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
107 Lei

Două serii întunecate de dragoste, pentru zilele scurte și nopțile lungi.


Când poveștile clasice de dragoste sunt prea dulci pentru gusturile tale și simți că ar fi loc pentru un strop de pericol în viața ta, două autoare-fenomen pe Wattpad îți dovedesc că nu a fost niciodată mai bine să fii rău. Îndrăgostește-te pe propriul risc de personaje seducătoare și complicate, care vor estompa linia dintre moralitate și dorință. 

Două serii întunecate de dragoste, pentru zilele scurte și nopțile lungi.


Când poveștile clasice de dragoste sunt prea dulci pentru gusturile tale și simți că ar fi loc pentru un strop de pericol în viața ta, două autoare-fenomen pe Wattpad îți dovedesc că nu a fost niciodată mai bine să fii rău. Îndrăgostește-te pe propriul risc de personaje seducătoare și complicate, care vor estompa linia dintre moralitate și dorință. 

Livrare în România

2-4 zile lucrătoare

Easybox

Ridicare din Easybox

2-4 zile lucrătoare

4 persoane se uită la acest produs.

Grăbește-te! La acest produs, stocurile sunt limitate.

Specificații - SYNN Greșeli colosale

Format
130x200
Număr pagini
416
Editura
Bookzone
Autor
Bianca P. Florentina
Anul publicării
2023
ISBN
9786303050102
Limba
Română
Vezi toate specificațiile

Rezumat Pachet Dark Romance - Cathya MP, Bianca P. Florentina

Ultimul foc #1 - Cathya MP


Unele iubiri te aduc tot mai aproape de întuneric și te îndepărtează de lumină...


O neatenție a fost suficientă să-i ruineze viața de liceu, după ce Manasseh, fratele băiatului pe care-l place, îi descoperă secretul murdar. Rebecca Godwill este fiica pură și inocentă a preotului din oraș, ai cărei ochi au strălucit dintotdeauna pentru un singur băiat: Samael Morgenstern. Cu toate acestea, el nu i-a oferit niciodată atenția râvnită.


S𝒆𝒄𝒓𝒆𝒕𝒖𝒍 ei ajunge motivul șantajului pe care Manasseh, un „pui de drac” isteț și fără inimă, îl va folosi pentru a o manipula fără scrupule.


𝑉a 𝑓𝑎𝑐𝑒 𝑜𝑟𝑖𝑐𝑒 𝑝𝑒𝑛𝑡𝑟𝑢 𝑐𝑎 𝑠𝑒𝑐𝑟𝑒𝑡𝑢𝑙 𝑠𝑎̆ 𝑟𝑎̆𝑚𝑎̂𝑛𝑎̆ 𝑠𝑒𝑐𝑟𝑒𝑡. 𝑃𝐸𝑁𝑇𝑅𝑈 𝑇𝑂𝑇𝐷𝐸𝐴𝑈𝑁𝐴!


Fiecare pas pe care-l face, încercând să îndeplinească dorințele bizare ale lui Manasseh, o aduce tot mai aproape de întuneric și o îndepărtează de lumină. Dar Becca nu s-a speriat niciodată de întuneric și ar face orice să fie mai aproape de Samael, chiar dacă va trebui să intre în gașca Crasnicilor din Matlock, un grup misterios din care fac parte cei trei frați Morgenstern.


Noaptea Ultimului foc trebuia să o aducă pe Becca mai aproape de Crasnici și de fericire, însă acea noapte nu face decât să-i lege destinul de fratele greșit, prin firele dureroase ale iubirii și vinovăției.


Odată intrată în lumea Crasnicilor, nu mai poate da înapoi, trebuie să învețe regulile jocului și să nu-și piardă speranța că, dincolo de noapte, arde încă focul unei mari iubiri.

 

O dată un Crasnic, mereu un Crasnic!

 

Ultimul foc #2 - Cathya MP


Când pasiunea îneacă rațiunea, nu mai e cale de întoarcere.


Viața Rebeccăi Godwill ar fi trebuit să revină la normal, acum că Manasseh Morgenstern nu mai este prin preajmă să îi bântuie gândurile. Așa ar fi trebuit să fie, dar soarta se încăpățânează să îi arate că nu e atât de simplu să te agăți de o scânteie când întunericul dinăuntrul tău înghite totul în jur.


Pusă în fața unei alegeri imposibile, de a retrăi momentele fericite din trecut sau de a înfrunta prezentul, fata știe că nu există alegeri corecte și nici inimi care să rămână legate în războiul ambițiilor.


Secrete de mult îngropate ies la iveală și jocul lor din copilărie, aparent nevinovat, se dovedește a avea origini mult mai întunecate... Becca tânjește după lumină, dar întunericul este tot ce a știut vreodată. Când umbrele orașului ajung să îi lumineze propriile ambiții, va reuși ea să răzbească în lumea Crasnicilor?


Descoperă continuarea celei mai întunecate serii romantice, de la autoarea bestsellerului AME, și alătură-te sufletelor rătăcite care au urmat Dezastrul și Speranța până în flăcările Ultimului Foc.


Crasnicii din Matlock își ascut cuțitele... Vânătoarea începe.

 

SYNN #1 Greșeli colosale - Bianca P. Florentina


Unele traume nu se vindecă niciodată. Dar iubirea le poate face mai puțin dureroase...


Cum să pierzi totul într-o singură noapte și să uiți să mai zâmbești... Acest roman scoate în evidență suferința și fragilitatea personajelor, aducând în prim-plan trecutul sfâșietor al două suflete rănite, care încearcă să rămână împreună în ciuda intrigilor familiale, a bolilor mintale și a speranțelor distruse.


Pentru prima data, Soarele și Luna se întâlnesc și se privesc față în față!


Synn și Haza sunt ca Soarele și Luna. Singurul lucru pe care îl au în comun este partea întunecată de care niciunul nu poate scăpa. Pentru că Haza a zâmbit atât de mult, încât a uitat să mai plângă. Și pentru că Synn a plâns atât de mult, încât a uitat să mai râdă.


Diferiți, dar mistuiți amândoi de suferințe imense, provocate de moartea teribilă a unor persoane dragi, Synn și Haza se întâlnesc la limita dintre realitate și nebunie, între pereții Institutului Cavarty Hope, un centru pentru tineri cu probleme de sănătate mintală, unde secrete adânc îngropate și crime nebănuite ies la iveală. Să fie totul o plăsmuire a minții lor fragile? Sau chiar sunt oameni care le vor răul? Ce ascunde acest loc?

 

Cei doi îşi dau seama rapid că nu sunt în siguranță în institut, iar lupta pentru supraviețuire și iubire abia începe.

 

SYNN #2 Adevărul te sfâșie - Bianca P. Florentina


Synn a fost prea mult timp prizonierul propriilor gânduri, luptându-se cu demonii trecutului pentru a face față fiecărui nou răsărit. În mijlocul infernului, a întâlnit-o pe Ea, singura fată alături de care ar putea clădi un viitor într-o lume fără garanții… o lume care se scufundă în apele întunecate și reci ale imaginației sale.


Hazel știe că El, băiatul cu geacă de piele și cicatrici ascunse de cerneală neagră, poate să îi distrugă tot progresul la clinica de reabilitare a tinerilor cu comportament deviant, Cavarty Hope. Dar libertatea nu înseamnă întotdeauna salvare... și nici captivitatea nu înseamnă suferință, când atingerea lui o readuce la viață.


Synn și-a oferit 365 de zile pentru a găsi un sens în dezordinea din mintea lui. Acum că timpul este pe terminate, Hazel se luptă să îi dovedească băiatului pe care îl iubește că inimile lor bat cu aceeași intensitate, chiar dacă bat în contratimp… Când o singură alegere este de ajuns pentru a nărui totul, va deveni ea lumina din întunericul lui sau la final vor alege să se stingă împreună?

 

Detalii produse
Despre Cathya MP
Cathya MP
Biografie
Cu o activitate începută în 2014, Cathya MP se numără printre cei mai tineri scriitori contemporani. Rampa de lansare a autoarei a fost Wattpad, platforma internațională cu milioane de cititori zilnic. Prima ei serie, AME, care aparține genului Mafia Romance, a câștigat concursul internațional The Wattys 2016, la secțiunea „Lecturi captivante”. Publicată de Editura Bookzone în 2020, AME a avut un real succes, trilogia înregistrând vânzări de peste 40 000 de exemplare până în prezent.
Autorul cărților:
Despre Bianca P. Florentina
Bianca P. Florentina
Biografie
Bianca P. Florentina și-a descoperit pasiunea pentru citit de la vârsta de cincisprezece ani. Totul a început într-un moment extrem de întunecat din viața sa, când suferea de bulimie și depresie. Lumea cărților a salvat-o. În prezent scrie despre adolescenți și abordează deschis teme precum sănătatea mintală sau traumele din copilărie. Cea mai mare bucurie a autoarei este atunci când primește mesaje de la cititori, iar aceștia îi spun cât de mult îi ajută scrierile sale, la rândul ei simțind că întoarce binele înapoi. Romanul de debut al autoarei este o poveste împletită cu imaginarul și trăirile proprii, încărcată de suferință, dar și de puterea vindecării sufletești prin găsirea iubirii de sine.
Autorul cărților:
Recenzii

Ți-a plăcut produsul?

Spune tuturor părerea ta aici.

Scrie o recenzie

5

42 recenzii

5 stele

42

4 stele

0

3 stele

0

2 stele

0

1 stele

0


L

LUMINITA NEAG

Iubesc această poveste, de fapt Iubesc tot ce e scris de Cathya. Recomand din suflet această carte , o poveste de dragoste atipică, frumoasă în felul ei. Felicitări Cathya!

Recenzie pentru cartea Ultimul foc #2

1

Răspunde

Comentarii(0)

Best book read this fall❤️‍🔥

M-am indragostit de povestea dintre Masse, Sammi si Becca. Este genul de carte pe care nu o poti lasa din maini fiindca vrei sa afli ce urmeaza! Ma declar fan inrait si abia astept sa citesc continuarea😈

Recenzie pentru cartea Ultimul foc #2

1

Răspunde

Comentarii(0)

T

Teodora H. Ștefania

Synn #2

Uff, nici nu știu cu ce să încep. Am fost foarte entuziasmată când am început să citesc volumul doi și vă promit că dă dependență. Starea nu se va opri la o singură emoție. Într-o singură pagină poți să râzi ca la finalul ei să plângi. Fazele amuzante au mai risipit din grija pentru personaje. Zic asta pentru că trăiești cu ele tot ceea ce se întâmplă. La un moment dat chiar ma enervat o chestie de voiam să intru acolo în carte să le fac eu ordine în viață personajelor. 🤣🤣 Am rămas surprinsă de evoluția acestui volum. Bianca ne-a expus și modurile în care Synn a fost torturat și felul în care păpușarii principali s-au jucat cu mintea lui. Un băiat care nu avea nimic a ajuns să piardă și puținul ce ÎL avea, singurele lucruri ce le deținea. Sufletul și mintea. Pot să spun mai multe dar trebuie neapărat să citiți ca să înțelegeți. Noroc de Haza care a fost mereu acolo pentru el. Haosul ce lovește Cavarty Hope pun în dificultate toate personajele. Vezi nebunia adevărată izvorând din fiecare dar într-un final îți dai seama că cei mai periculoși demenți din centru sunt chiar cei ce îl conduc. Faptul că se joacă cu pacienții și scăpă nepedepsiți, că speri să se fi terminat tortura protagoniștilor când crezi că cineva a ieșit din ecuație doar ca să apară mai târziu și să le dea viețile peste cap, toate acestea te vor face să nu îți mai dezlipește degetele de carte. Despre Haza aș putea să pun multe, din primul volum facem cunoștință cu trecutul ei și faptul că datorită copilăriei a ajuns acum în centrul de boli mintale. Însă povestea ei este mult mai mult de cât atât. Haza sub firea ei de conducătoare, fată tare și puternică se ascunde o copilă speriată , care nu a primit ajutorul și sprijinul de care a avut parte și nici nu a cunoscut iubirea familiei. Singura ei alinare erau amintirile cu fratele ei. Îngerul ce ia călăuzit întregul drum până într-un moment în care și acesta a dispărut deși adevărul e mult mai crud. Am rămas plăcut surprinsă să citesc despre descrierile bolilor de care suferă Synn și Haza. Bianca a reușit sa expună foarte concret și real sentimentele, stările și modul în care acestea se desfășor, simptomele de care suferă și multe altele. Chiar dacă e spre final nu e de ocolit faptul că ilustrațiile Cristinei exprima atât de bine ceea ce simt personajele, ceea ce noi doar ne imaginăm , Cristian a reușit sa ne aducă mai aproape de Synn și Haza. Jurnalul Hazei a prins viață prin mâinile Cristinei și descrierile Biancăi. Momentele tragice au fost marcate la fel de superb precum și cele în care cei doi s-au apropiat. Acum spre sfârșit pot sa spun: Ce a fost cu finalul acela Bianca? 🫣🫣🫣Rotițele din mintea mea fac atât de mult zgomot încât se pot auzi până la Cavarty Hope😅🤣🤣🤣 Pe bune chiar nu mă așteptam🫡🫡Jos pălăria 😅😅🥰🥰 Și faptul că a trebuit să aștept după primul volum și abia la al doilea se întâmplă acel ceva între Haza și Synn iar apoi Hazel...... (va las pe voi sa aflați) a fost magnific tot. Suspansul, acțiunea, micile momente dintre cei doi. Ceva ce nu mi-a plăcut: Nu aș putea să spun. Seria Synn greșeli colosale nu este genul pe care îl citeam înainte. Însă de la apariția lui pe Wattpad, pot să spun că acum este unul pe care îl caut. Synn-Greșeli colosale #1 și Synn-Adevărul te sfâșie #2 e atât de complex încât găsești de toate. Acțiune, este. EnemisToLovers, este. Boli Mintale și descrierea lor, este. Prietenie, este. Ura între personaje, este. Și multe altele pe care nu le mai exemplific acum. Deci eu nu am găsit nimic de neiubit la această serie❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥 Mă opresc aici, pentru o experiență autentică... Citiți Cartea, e magnifică.

Recenzie pentru cartea Synn #2

0

Răspunde

Comentarii(0)

T

Teodora Ichim

Superba 🔥🔥🔥

Recenzie pentru cartea Ultimul foc

1

Răspunde

Comentarii(0)

C

Claudia Spiridon

ULTIMUL FOC

Mi-a placut ffff mult! Dar, vreau volumul 2! Cand apare???

Recenzie pentru cartea Ultimul foc

0

Răspunde

Comentarii(0)

I

Ilisman Maria

Cartea asta mi-a dovedit că un autor poate să fie un autor bun și fără sa exagereze cu scenele de smut. Am apreciat conexiunea dintre personaje, este prima carte citita de mine care are acțiunea intr-un centru de reabilitare psihică. Fiecare personaj e mai trăsnit decât celălalt, Haza e o comoară de față. Ea și Unicornii ei îmi fac ziua mai bună, dar în momentele sale negre, mă îngrozește. Cred că n-am mai citit o carte în care ambele personaje principale sunt la fel de grav distruse, fiecare având demonii săi. Synn e prins în trecutul său, tulburat de amnezie și de moarte iubitei sale (pe care refuz să cred că el a ucis-o) iar Hazel fără el... ei bine, deși ea a ucis cu adevărat monstrul care a agresat-o, încă este tulburată de amintirea acestuia și de calvarul prin care a trecut-o. De altfel, ador toate personajele secundare, m-am atașat de fiecare. Nespălatul Marvin cu extratereștrii lui mă surprinde de fiecare dată, Albyn este un scump și un prieten adevărat pentru Haza, Bătăușl Xavi mă enervează, nemernicul ăla chiar nu înțelege ca Haza nu o sa fie niciodată soția lui, nu?😂 Barbie și peretele ei cu "penisuri" e genială, o ador. J.J. și păpușă ei, pardon, Bille (nu-i spuneți ca am numit-o papusa ca nu vreau sa dispar la fel ca și Cass) e o dulceață, dar tind să cred că ascunde ceva mai profund. C-un ziceam, ador toate personajele. Chimia dintre ele este formidabila și ador cum synn și haza, deși uneori se considera dușmani, ori de câte ori unul dintre ei da de greu sau ajunge la carecera, ori încearcă sa se sinucidă, celalalt apare și e dispus sa facă totul pentru a-l salva. Aștept cu nerăbdare celelalte volume.

Recenzie pentru cartea SYNN Greșeli colosale

0

Răspunde

Comentarii(2)

Sorescu

Ați povestit toată cartea și păcat că am citit, așa nu o mai cumpăr că am citit acum pe scurt relatată de dvs, păcat, data viitoare abtineti-va de la astfel de commentari

Sorescu

C

Camelia Mirela

O carte intensa. Cu o poveste extraordinara, care te tine prins in acțiune si care are o semnificație aparte. Am adorat cartea si personajele inca din primele pagini. O recomand cu drag. 🤍

Recenzie pentru cartea SYNN Greșeli colosale

1

Răspunde

Comentarii(0)

Vezi toate recenziile

De la același autor

BestSeller
-53.3%
AME Vol. 2

AME Vol. 2

PRP: 49 Lei 22.9 Lei
BestSeller
-59.4%
AME Vol. 1

AME Vol. 1

PRP: 49 Lei 19.9 Lei
BestSeller
-65.5%
AME Vol. 3

AME Vol. 3

PRP: 49 Lei 16.9 Lei
BestSeller
-79.8%
Hai sa ne prefacem si azi

Hai sa ne prefacem si azi

PRP: 49 Lei 9.9 Lei
BestSeller
-66.9%
-71.6%
Zaida

Zaida

PRP: 49 Lei 13.9 Lei
BestSeller
-69.6%
BestSeller
-69.6%
-25%
Pachet Confesiuni necenzurate

Pachet Confesiuni necenzurate

PRP: 142 Lei 106.5 Lei
Scrisoare
Nou
-8.3%
Fluturi Vol. 4

Fluturi Vol. 4

PRP: 59.9 Lei 54.9 Lei
Scrisoare
Nou
-26%
-79.8%
Dependentă de tine

Dependentă de tine

PRP: 49 Lei 9.9 Lei
BestSeller
-71.6%
Confesiunea unui preot

Confesiunea unui preot

PRP: 49 Lei 13.9 Lei
-69.5%
Inelul cu diamant

Inelul cu diamant

PRP: 39 Lei 11.9 Lei
-77.2%
Eu, o  mama (im)perfecta?

Eu, o mama (im)perfecta?

PRP: 39 Lei 8.9 Lei
-79.8%
-82.3%
Plină de pasiune

Plină de pasiune

PRP: 39 Lei 6.9 Lei
BestSeller
-32.4%
Am scris o carte despre noi

Am scris o carte despre noi

PRP: 59 Lei 39.9 Lei
Nou
-18.4%
Ultimul foc #2

Ultimul foc #2

PRP: 55 Lei 44.9 Lei
-69.6%
Cum să mergi mai departe

Cum să mergi mai departe

PRP: 49 Lei 14.9 Lei
Nou
-39%
Răzbunarea

Răzbunarea

PRP: 49 Lei 29.9 Lei
BestSeller
-49%
O iubire de Craciun

O iubire de Craciun

PRP: 39 Lei 19.9 Lei

Cumparate impreuna cu Pachet Dark Romance

BestSeller
-49.2%
Seria Culpables (Culpa mia)

Seria Culpables (Culpa mia)

PRP: 118 Lei 59.9 Lei
Nou
-59.3%
Pachet Seria Intrușii

Pachet Seria Intrușii

PRP: 147 Lei 59.9 Lei
Nou
-18.4%
Ultimul foc #2

Ultimul foc #2

PRP: 55 Lei 44.9 Lei
Nou
-18.4%
Synn #2

Synn #2

PRP: 55 Lei 44.9 Lei
Nou
-62.1%
Pachet Dulci plăceri

Pachet Dulci plăceri

PRP: 182 Lei 69 Lei
Nou
-20%
Ceaușescu se întoarce

Ceaușescu se întoarce

PRP: 49.9 Lei 39.9 Lei
BestSeller
-46.1%
Cât timp înfloresc lămâii

Cât timp înfloresc lămâii

PRP: 49.9 Lei 26.9 Lei
-52.7%
Pachet Cuvinte care vindeca

Pachet Cuvinte care vindeca

PRP: 78 Lei 36.9 Lei
-60.3%
Pachet Zedekiah

Pachet Zedekiah

PRP: 98 Lei 38.9 Lei
-66.4%
-39%
Daisy Jones & The Six

Daisy Jones & The Six

PRP: 60.5 Lei 36.9 Lei
-60.3%
Pachet Ilsa Madden-Mills

Pachet Ilsa Madden-Mills

PRP: 98 Lei 38.9 Lei
Scrisoare
Nou
-26%
Nou
-38.5%
Printesa de otel

Printesa de otel

PRP: 59.99 Lei 36.9 Lei
-52%
Seria PREP

Seria PREP

PRP: 99.8 Lei 47.9 Lei
-51.3%
-59.4%
Cea mai frumoasă greșeală

Cea mai frumoasă greșeală

PRP: 49 Lei 19.9 Lei
-69.6%
Shen

Shen

PRP: 49 Lei 14.9 Lei
BestSeller
-72.9%
Pachet Drako - 3 Volume

Pachet Drako - 3 Volume

PRP: 147 Lei 39.9 Lei
-59.3%
HEX Vol.  1 + 2 + 3

HEX Vol. 1 + 2 + 3

PRP: 167 Lei 67.9 Lei
PRP: 220 Lei

107 Lei