Seria After de Anna Todd | Bestseller internațional

Seria After de Anna Todd a cucerit comunitatea de cititori de pe Wattpad, în momentul apariției, însă a provocat un val uriaș de reacții și de cereri și odată publicată în format fizic. Compusă din cinci volume, seria After este ca un carusel de emoții, în care începi să urci, să simți că ajungi la cer și atingi norii de vată de zahăr, dar în câteva secunde cobori în infern.

Anna Todd și-a demonstrat talentul scriitoricesc și a devenit recunoscută pentru această serie, în care a reușit să creeze o lume palpabilă, reală, în care te poți identifica ușor. Dar mai mult decât atât, a reușit să contureze personajele într-un mod atât de complex și de detaliat, încât ai senzația că asculți povestea celor mai buni prieteni ai tăi, care se ceartă, se împacă, se iubesc și se urăsc cu aceeași intensitate.

În general, cărțile separă cititorii în două tabere – cei pro și cei contra. Însă în aceste cinci volume vei fi surprins să vezi cât de ușor treci dintr-o tabără în alta, în fracțiune de secundă. Nu ai timp să dai bine pagina că deja te schimbi. Acum ești mare susținător al Tessei, peste ceva timp îl înțelegi pe Hardin și empatizezi cu alegerile lui. Sau invers. Cert e că nu vei putea pune degetul pe unul sau pe celălalt, nu vei ști cui să mai ții partea și dacă e normal ce se întâmplă. Pur și simplu trăiești povestea la maximum și ai parte de senzații pe care nu credeai că ar fi posibil să le experimentezi citind.

Seria-After-Anna-Todd-Bookzone

Fragment din seria After

„Știu că am făcut foarte multe lucruri urâte și că nu te merit în niciun fel, dar te rog – nu, te implor – să privești dincolo de lucrurile pe care le-am făcut. Știu că pretind foarte mult de la tine, întotdeauna, și îmi cer scuze din nou pentru asta. Dacă aș putea să șterg cu buretele, aș face-o. Știu că ești mânioasă și dezamăgită de faptele mele, și asta mă ucide. În loc să inventez scuze în felul ăsta, o să-ți povestesc despre mine, despre acela pe care nu l-ai cunoscut niciodată.”

Acesta este efectul autorului, Anna Todd reușind să scrie într-o manieră care creează dependență, chiar dacă îți provoacă reacții contradictorii. Sau poate tocmai de aceea. Seria After este despre Tessa, care deși are un iubit perfect, se simte atrasă ca de un magnet de misteriosul, bad boy-ul Hardin, care o sărută mentolat și metalic, pentru ca apoi să o respingă. Atracție interzisă, nisip mișcător, necunoscut, pericol iminent. Toate acestea într-un singur om – Hardin. Și cine ar putea rezista tentației? Tessa cu siguranță nu reușește, dar nici nu încearcă. Dimpotrivă, se zbate să descopere ce se ascunde în spatele acestei atitudini, caută în sufletul lui și descoase fir cu fir toate lucrurile care-l definesc.

Certuri, despărțiri, împăcări, dragoste, iubire, mister – mixul de ingrediente pe care Anna Todd le îmbină într-un mod spectaculos în pachetul de cărți seria After și care nu te poate lăsa indiferent.

Seria After Anna Todd editura Bookzone

Două personaje care se cunosc într-un context nefavorabil, care nu știu să gestioneze toate câte li se întâmplă, dar care se maturizează pe parcursul celor cinci volume, care acceptă că fiecare om are un bagaj invizibil și un trecut care l-a format, care caută să înțeleagă și să vadă dincolo de aparențe. Într-un final, iubirea învinge, chiar dacă ar avea toate motivele din lume să nu se înfiripe între două suflete atât de antagonice precum Tessa și Hardin.

Dacă simți că lipsește ceva în viața ta, noi îți recomandăm seria After, pe care o poți comanda de aici, la doar 188 lei. Descoperă și tu povestea care a făcut furori în toată lumea și trăiește în serie, mai multe vieți în același timp!

Nu sunt comentarii

Trimite un comentariu

Adresa ta de email nu va aparea public.