Trei metri deasupra Cerului împreună cu Federico Moccia

„Trei metri deasupra Cerului” nu o să te ducă în Rai. Cel puțin nu în Raiul la care te aștepți. Dar o să te plimbe printr-un carusel de emoții generat de povestea de iubire dintre Babi și Step, undeva în secțiunea de cărți de dragoste. Federico Moccia, autorul celor trei volume din serie, este regizor în aceeași măsură în care este scriitor. De ce? Pentru că te face să-ți imaginezi toate scenele pe care le citești, dând pagină cu pagină și întotdeauna dorindu-ți să afli ce se întâmplă mai departe.

Toate acestea înainte să vezi ecranizarea cărții. Ia-ți o scară, comandă-ți trilogia „Trei metri deasupra Cerului” și urcă alături de Moccia în microcosmosul iubirii!

Ce vei descoperi la Trei metri deasupra cerului?

În momentul în care cauți cele mai bune cărți de citit, îți încerci norocul și în cea mai mare librărie online? De cele mai multe ori, ceea ce îți dorești în materie de cărți de citit poate fi la un click distanță. La Bookzone, este o experiență pe care ți-o oferim oricând ai nevoie. Și poți simți că ești în New York sau la Roma, nu doar în fața calculatorului sau pe canapeaua de acasă. Totul depinde de ușurința cu care autorul te poate face să simți aceste lucruri.

Trei metri deasupra cerului Federico Moccia Bookzone

Însă Federico Moccia nu numai că îți poate captiva atenția cu un roman savuros în care descoperi o poveste construită pe dorințe, dragoste și visuri, ci te poate face să simți și că ești în mijlocul acțiunii, alături de protagoniștii săi, visând alături de ei, maturizându-te odată cu ei și învățând din greșelile din trecut, chiar dacă unele lucruri par a nu se schimba niciodată.

În primul volum „Trei metri deasupra Cerului”, vei surprinde esența primei iubiri și îți vei da seama de ce cartea este un bestseller, vânzându-se în 12 milioane de exemplare în întreaga lume, după ce a fost tradusă în 14 limbi.

Fragment din „Trei metri deasupra Cerului”

„Între ochii aceia atât de asemănători, o magie ciudată, o lungă poveste de dragoste și tristețe, suferință și trecut. Apoi ea urcă în mașină, frumoasă și elegantă, așa cum a apărut. Îl lasă acolo, pe stradă, cu buza sângerândă și inima zdrobită. Babi se apropie de el. Îngrijorată pentru acea singură rană pe care o poate vedea, îi atinge delicat buza. Step se mișcă din loc și urcă pe motocicletă în tăcere.”

Primul volum al trilogiei este disponibil la prețul redus de 47 lei, pe când întreaga trilogie poate fi achiziționată la prețul special de 129 lei. Indiferent dacă ești genul de persoană care preferă să citească cartea înainte de a vedea filmul sau viceversa, profită acum de această ofertă și intră în universul lui Moccia, în care vei descoperi o iubire contemporană asemănătoare cu cea dintre Romeo și Julieta!

Nu sunt comentarii

Trimite un comentariu

Adresa ta de email nu va aparea public.