Cărți biografice | Adevărata biografie a lui Freddie Mercury

De câte ori ți-ai dorit să-ți cunoști artistul preferat? Niciodată nu e prea târziu, iar o soluție în acest sens poate fi să citești cărți biografice în care vei descoperi omul din spatele scenei și fiecare dedesubt al vieții lui. Când vine vorba despre muzică, cu siguranță gândul ne zboară la Freddie Mercury, iar prin Bohemian Rhapsody, Adevărata biografie a lui Freddie Mercury de Lesley Ann Jones vei avea parte de o intruziune în cele mai ascunse părți ale personalității și activității artistului. Te asigurăm că va fi una dintre cele mai bune cărți de citit în orice moment al vieții tale.

Prin această carte te vei îndrăgosti de Freddie Mercury în felurite moduri, asemenea celor care au crescut ascultând Queen. Iar la final vei înțelege omul din spatele legendei, pășind subtil în fiecare etapă a vieții lui, din copilărie până la moarte. 

Volumul tradus în România și cinstit cu titlul de cărți recomandate de editura Bookzone va fi o lectură atipică, o întâlnire față-n față cu o legendă a tuturor timpurilor.

Despre autoarea Lesley Ann Jones

Lesley-Ann Jones este o jurnalistă și o scriitoare ce a fost alături de Queen în turneele din întreaga lume, iar de-a lungul cărții Bohemian Rhapsody, Adevărata biografie a lui Freddie Mercury poți simți cât de apropiată a devenit de Freddie și colegii lui de trupă. În această carte biografică vei descoperi o serie de conversații pe care Lesley-Ann le-a avut cu Freddie în diferite momente ale vieții lui, dar și cu apropiații artistului.

Plină de empatie și, mai ales, sinceritate, Lesley Ann Jones a conturat portretul lui Freddie cu ajutorul multor interviuri exclusive cu apropiații artistului, punând accentul pe perioada în care formația Queen începea să se destrame, înainte de spectacolul de la Live Aid care i-a repus pe picioare.

Freddie Mercury

Pentru că un om complex nu poate fi descusut de oricine, iar așteptările pe care le ai când vine vorba de cărți biografice sunt mari, autoarea a călătorit din Londra în Zanzibar și India pentru a surprinde în cuvinte dualitatea fermecătoare a lui Freddie. Rezultatul a fost magic, iar tu vei pune pe lista ta de cărți noi, o lectură mai mult decât interesantă.

Freddie Mercury, legenda muzicii moderne

Bohemian Rhapsody, Adevărata biografie a lui Freddie Mercury de Lesley Ann Jones este una dintre cele mai citite cărți la nivel mondial. Cu fiecare filă citită, te vei întoarce în trecut, în anii 1980, pentru a descoperi viața, succesul, dar și demonii artistului.  Freddie a trăit o viață  împlinită, însă în același timp vei vedea lucrurile cu care s-a confruntat. Pe scurt, prețul pe care l-a plătit pentru succes!

Într-o singură carte vei avea parte de o călătorie în timp alături de artistul tău preferat. Iar pentru că acum e totul mai ușor, poți comanda cărți online și vei avea povestea lui Freddie Mercury la tine în bibliotecă.

La aproape 30 de ani de la moartea artistului, Bohemian Rhapsody, Adevărata biografie a lui Freddie Mercury, Lesley Ann Jones a adus un omagiu uneia dintre cele mai iubite stele din istorie muzicii moderne. E rândul tău să afli toate secretele artistului, accesând o simplă libărie online!

Nu sunt comentarii

Trimite un comentariu

Adresa ta de email nu va aparea public.