Noutatile lunii la BOOKZONE: carti ce merita sa ajunga in biblioteca ta

Vrei sa citesti cele mai noi aparitii de la BOOKZONE? In cazul acesta, ramai alaturi de noi si descopera recomandarile acestei luni. Sunt carti spectaculoase, pe care le poti comanda din librarie online, la un pret excelent. 

Vara iubirii noastre de Carley Fortune este una dintre cele mai asteptate lecturi ale acestei veri. A primit numeroase aprecieri din partea celebrelor publicatii internationale, precum USA TODAY, PopSugar, Parade, BuzzFeed, BookHub si altele. Protagonistii cartii sunt Percy si Sam, doi tineri care petrec verile impreuna, an dupa an. Ei invata treptat ce inseamna prietenia, apoi iubirea si cat ii poate costa o greseala. Legatura lor este din ce in ce mai puternica, dar cu toate acestea, un moment gresit le aduce probleme in Paradis. Dupa 12 ani, se reintalnesc. Sunt doi adulti stingheri, cu un trecut total diferit fata de ce s-ar fi asteptat. Isi dau seama ca apare o sansa pentru a-si salva iubirea, insa trebuie sa treaca peste greselile trecutului. Vor reusi cei doi? 

Infern in Paradis, de Lucy Clarke este un nou bestseller pe care il vei citi cu sufletul la gura. Cartea prezinta povestea a doua surori despartite de soarta. Cand se pregateau de vacanta, una dintre surori nu a mai urcat in avion. Cealalta s-a imbarcat cu destinatia doar dus. Avionul s-a prabusit pe o insula pustie in mijlocul oceanului Pacific. Cu toate ca nimeni nu le mai dadea pasagerilor nicio sansa de supravietuire, Erin nu renunta si isi cauta sora pierduta chiar si dupa cativa ani. O va gasi oare in viata? 

In ceea ce priveste cartile pentru copii, iti recomandam un Pachet Dezvoltare personala pe intelesul copiilor, de Niels van Hove. Cartile ii vor ajuta pe copii sa: 

  • aiba incredere in fortele proprii
  • gandeasca pozitiv
  • infrunte provocarile vietii
  • depaseasca esecurile
  • isi imbunatateasca echilibrul mental si emotional. 

In acest pachet se regasesc carti care abordeaza temele mentionate mai sus.  

Una dintre cele mai asteptate carti ale acestui an este Revenirea din infern, de Adrian Mutu. Probabil nu este chiar cartea la care te-ai astepta, insa cu siguranta te va surprinde. In acest volum vei gasi dezvaluiri despre cele mai frumoase si dificile momente din viata lui Adrian Mutu, toate episoadele memorabile din cariera sa de fotbalist, precum si ce lectii a invatat din experientele traumatizante. O carte care te invata ca te poti ridica din orice, o poveste despre cadere si revenire care bate orice orice carte de dezvoltare personala.

Ultima carte pe care ti-o recomandam astazi este Gallant. Conacul Bantuit, de V.E. Schwab. Un bestseller international despre o fata care ajunge la Gallant. Olivia ajunge acolo in urma unei scrisori misterioase primite de la unchiul sau si descopera o lume fascinanta, plina de secrete si fantome. Odata ajunsa, descopera ca, de fapt, unchiul sau murise in urma cu mult timp, ca nu poate iesi afara dupa apus si ca nu trebuie sa treaca de partea cealalta a zidului vechi ce inconjoara locul. Olivia este totusi hotarata sa afle adevarul despre familia sa. 

 

Speram ca te tenteaza aceste carti si ca le vei comanda de pe BOOKZONE. 

Nu sunt comentarii

Trimite un comentariu

Adresa ta de email nu va aparea public.