Top 5 cărți de dragoste pe care ar trebui să le citești

Iubirea este acel sentiment nobil, înălțător care ne crește pulsul și ne face să trăim în adevăratul sens al cuvântului. Cu toții ne dorim să trăim acele povești hollywoodiene în care să fim actorii principali, iar cărțile de dragoste ne oferă din belșug acest prilej. Așadar, dacă îți place să te lași cuprins/ă de ficțiunea romantică, ți-am pregătit cinci titluri irezistibile pe care le vei găsi pe bookzone.ro!

Din Spania, cu dragoste – Elena Armas

Dacă ești fan The Proposal, atunci Din Spania, cu dragoste va fi, cu siguranță, pe gustul tău! O carte care te trece prin emoțiile ceasului biologic care „ticăie” și prin presiunea de a trece în sfârșit, „în rândul lumii.” Catalina Martin este forțată de împrejurimi să-și găsească un partener pentru nunta surorii ei, mai ales acum, când minciuna despre așa-zisul ei iubit american este pe cale să se spulbere. Așadar, are trei zile la dispoziție pentru a găsi un pretendent care să fie dispus să zboare dincolo de Atlantic. Catalina știe foarte bine că familia ei exuberantă și zgomotoasă nu e ușor de păcălit, așa că, ar face bine să găsească pe cineva care se pricepe să joace teatru. Și, cum totul e permis în ficțiune, singurul bărbat disponibil este nimeni altul decât Aaron Black, colegul său arogant de muncă. Preferă să-l refuze, însă nu se poate prezenta la nunta surorii ei singură. Dar, pe măsură ce petrec timp împreună, Catalina realizează că nu are de ce să se ascundă, iar sentimentele celor doi se intensifică pe zi ce trece. O poveste de dragoste care are tot tacâmul: intrigi senzaționale, tensiune și scene romantice. O vei adora, pur și simplu!

Obsesia – Helene N.

Ce se întâmplă atunci când ne lăsăm fericirea pe umerii celorlalți? Aparent, acest drum nu duce decât spre autodistrugere și mutilare emoțională. Esmay, protagonista romanului Obsesia a simțit pe propria-i piele gustul amar al frustrării și respingerii. Ea ar fi putut schimba lumea cu forța ei dacă nu ar fi văzut în oglindă doar kilogramele în plus, ci și sufletul său. Complexată de felul în care arată, tot ce își dorește este să fie acceptată, iubită și să fie considerată „normală.” Când îl întâlnește pe Ewan, universul ei se schimbă total. Descoperă iubirea și o respiră prin toți porii. Caută frumosul în sufletul lui și este absolut absorbită de exteriorul lui impecabil. Totuși, când încearcă să-i pătrundă în suflet, descoperă doar ziduri prea înalte ce îi zdrobesc stima de sine. Ewan nu este nicidecum interesat să îi consolideze ego-ul fragil. Încet, încet, în psihicul său se instalează o obsesie care o va consuma și o va răni enorm. În acest moment, nu știe ce este mai dureros: obsesia pentru Ewan sau frustrările pe care i le-a cauzat aspectul său fizic de-a lungul timpului.
Esmay și-ar fi dorit să creadă că nu a pierdut totul. Ar fi vrut să plece, să lase totul în urmă și să nu se mai întoarcă niciodată. La doi ani după ce sufletul i-a fost rănit, aparențele s-au schimbat, însă obsesia din trecutul său încă o urmărește. Oare își va da seama la timp care este diferența dintre dragoste și obsesie? Știm că iubirea ne face să vedem lumea cu lentile roz, dar
Obsesia este acea carte care îți va arăta partea bolnăvicioasă a atașamentului. O ficțiune care contribuie la vindecarea oricărei persoane care a trăit o iubire neîmpărtășită în această viață.

Ispita – K. Bromberg

Ispita este una dintre acele cărți care dă dependență, pur și simplu! Atracția magnetică dintre arogantul Colton și timida Rylee îți dă fiori pe șira spinării și te face să vrei să faci parte din acțiune. Un roman captivant care surprinde rănile și orgoliile sfâșietoare ale trecutului care se îmbină cu pasiunea ispititoare.
Colton Donovan are tot ce își poate dori un bărbat de la viață: o carieră înfloritoare, un trup de Adonis și o mulțime de femei care îi cad la picioare. Obișnuit să obțină ce vrea, intră în viața lui Rylee, o scoate din zona de confort și o seduce până în măduva oaselor. Dar, Rylee îi intuiește caracterul rebel și nu are de gând să-l lase să-i spulbere lumea pe care a constuit-o cu atâta rigurozitate și grijă.
Nu-i poate oferi ceea ce vrea, iar el nu-i poate da în schimb acel „ceva” de care ea are nevoie. Dar, pătrunzând dincolo de exteriorul său rafinat, în secretele întunecate ale sufletului său distrus, va reuși oare să stea departe de el?
Atracția dintre cei doi este incontestabilă. Nevoia amândurora de control este absolut de neclintit. Dar, când lumile lor se ciocnesc, este suficientă atracția pentru a-i aduce împreună sau secretele lor nebănuite și bătălia orgoliilor îi va forța să se înstrăineze?

Rivali în croazieră – Angie Hockman

Rivali în croaziera este genul de lectură care te ține, pur și simplu, cu mintea în vacanță! O poveste de dragoste modernă și captivantă care celebrează puterea celei de-a doua șanse și magia noilor începuturi. Perfectă pentru fanii romanelor Paradis de împrumut și Te urăsc, te iubesc. Epuizată din cauza jobului și masteratului, Henley Evans de-abia își găsește puțin timp pentru ea. Lucrând în turism, are parte de o șansă unică: o călătorie de afaceri în Insulele Galapagos! Dar, cum totul devine mai complicat în ficțiune, enervantul de Graeme Crawford-Collins concurează pentru același proiect. Deși nu s-au întâlnit niciodată în persoană, bătăliile lor prin e-mailuri și mesaje telefonice sunt la ordinea zilei.
Când șeful le încredințează sarcina de a elabora câte o propunere pentru a crește numărul de rezervări în Galápagos, miza e uriașă: autorul celui mai bun proiect va câștiga promovarea. Există însă un șiretlic: cei doi rivali trebuie să plece într-o croazieră în insulele Galápagos… împreună. Și, ce să vezi, dintr-odată, Henley se trezește în peisajul paradisiac al insulelor alături de rivalul său. Totuși, pe măsură ce timpul trece, realizează că Graeme nu este deloc cel pe care și-l imagina, ba dimpotrivă, este de-a dreptul fermecător și extrem de empatic. Henley țintește în continuare să avanseze din punct de vedere profesional, dar este de-a dreptul fermecată de Graeme. Curând, începe să-și pună la îndoială alegerile pe care le-a făcut toată viața. Până la urmă, ce rost are să muncești tot timpul anului dacă nu trăiești niciodată? O carte care te face să nu mai amâni vacanța mult-visată într-o destinație exotică. Și, chiar dacă nu-ți permiți acum să mergi în Fiji sau Bali, acest roman îți va da acea stare de toropeală de la tropice și măcar te va face să te răsfeți cu un cocktail delicios la piscină.

Complexul fetei cuminti – Elle Kennedy

Fetelor bune le plac băieții răi, sau cel puțin, așa spune o veche zicală. Mackenzie Cabot — „Mac”, pentru cei apropiați — este o studentă de douăzeci de ani care face tot posibilul pentru a mulțumi pe toată lumea. Dar e epuizant să respecți mereu regulile. Mac își dorește să se ocupe de afacerea ei, dar trebuie să obțină mai întâi o diplomă de facultate și să îi mulțumească pe părinții săi. Va reuși oare să împace și capra, și varza? În tot acest timp, este nevoită să se mute în Avalon Bay, un orășel de coastă unde trăiesc studenții bogați ai Univeristății Garnet.
Obișnuită să își tempereze momentele de rebeliune, este șocată de ce scoate din ea Cooper Hartley, un tip direct și tăios ca lama cuțitului. Dacă până acum Mac era fata cuminte, acest băiat scoate la iveală latura ei rebelă, însetată de aventură, libertate și extaz pentru plăcerile vârstei. Totodată, Hartley o disprețuiește pentru clasa socială din care face parte. Rigiditatea mediului în care a crescut Mac îl calcă pe nervi, astfel, se ciocnesc două lumi contrastante. Deși Cooper Hartley devine o amenințare pentru stilul prudent de viață al fetei, Mac devine din ce în ce mai fascinată de această prezență masculină. Cooper, de asemenea, își dă seama că Mackenzie nu este doar o altă clonă a clasei de sus, astfel, se îndrăgostește nebunește de ea. Însă, tocmai când Mac începe să prindă încredere în el, secretul pe care el i-l ascunde amenință să distrugă ceea ce au clădit împreună.
O poveste care îți aduce aminte de fiorii primei iubiri și de emoțiile care te copleșesc când privești în ochi omul de care ești îndrăgostit.

Dacă ești una dintre acele persoane care încă visează cu ochii deschiși la iubiri mărețe, suntem siguri că acest top de cărți de dragoste te-a inspirat în alegerea următoarelor lecturi. Și, dacă aceastea nu au fost pe placul tău, nu uita că te așteaptă o gamă variată de cărți în libraria online Bookzone!

Nu sunt comentarii

Trimite un comentariu

Adresa ta de email nu va aparea public.