Ține-te bine, Iubito te-am jucat la poker revine cu o continuare extrem de captivantă!

Ce poate fi mai palpitant decât o poveste cu mafioți, împușcături și femei al naibii de sexy? Chiar dacă condamnăm lumea interlopă, în adâncul nostru tânjim după „fructul oprit”, după adrenalina aia care ne dă fiori pe șira spinării. Stai liniștit, nu te încurajăm să faci parte dintr-un clan mafiot, dar îți recomandăm să arunci un ochi pe Iubito, te-am jucat la poker – Revanșa, cel de al doilea roman al Deliei Mitroi. Dacă ți-a plăcut prima parte, cu siguranță aceasta va ocupa un loc de glorie pe noptiera ta.

După succesul romanului Iubito, te-am jucat la poker! , volumul doi încheie povestea într-un mod spectaculos, oferind cititorilor surprize și aventuri din belșug. Acțiunea este împărțită între București și Napoli, iar de data aceasta avem de-a face cu răzbunări sângeroase, trădări și pericole iminente care pândesc personajele la tot pasul. Lumea Mafiei reunește la un loc români și italieni, capi vicleni și executanți dintre cei mai fioroși, care își adună forțele pentru a pune stăpânire pe putere, bani și teritorii. De asemenea, dragostea devine o slăbiciune ușor de exploatat, folosită ca monedă de schimb sau ca unealtă de șantaj…

Dacă îți era dor de triunghiul amoros format din gangsterul Tony Salamandra, Clara și Gabriel Pavel, ei bine, aceștia își reiau jocurile de culise. Relația lui Gabriel cu Rebecca di Maio, șefa Mafiei Calabreze complică intriga romanului dincolo de orice așteptări. Stilul dual al Deliei Mitroi te cucerește pe deplin, prin modul în care își construiește narațiunea. În raport cu scrierile sale de debut, Iubito, te-am jucat la poker – Revanșa te acaparează complet încât uiți mâncarea pe foc, întârzii la muncă și te scufunzi în lectură. Este o carte care îți va da dependență și te va face să n-o mai lași din mână.

Acum că ți-am captat atenția, hai să-ți spunem câte ceva despre autoarea Delia Mitroi. Stilul său elegant a fost „șlefuit” în cadrul Facultății de Litere. Creativitatea se simte în modul în care curge narațiunea, dar și în priceperea cu care sunt înnodate firele epice într-un final neașteptat. O carte care te duce cu gândul la 365 de zile sau la alte filme celebre cu mafioți italieni. 

Romanul Iubito, te-am jucat la poker – Revanșa include o temă literară clasică, aceea a sacrificiului feminin pe altarul unei pasiuni de alt gen a bărbatului adorat, într-o turbulentă poveste cu mafioți, ei înșiși reprezentând un simbol romantic urban – băieții răi cu cod de onoare personalizat, eleganță vestimentară și mașini scumpe, mereu gata să-și mituiască iubitele cu cadouri. Îți garantăm că nu vei regreta această lectură, așadar, ce mai aștepți, comandă cartea de pe bookzone.ro!

Nu sunt comentarii

Trimite un comentariu

Adresa ta de email nu va aparea public.