Traieste emotii prin intermediul unei carti: Ceasul Iubirii, de Marina Almasan

Anul acesta a fost publicata una dintre cele mai frumoase si emotionante carti romanesti: Ceasul Iubirii, de Marina Almasan. Aceasta nu este prima carte a prezentatoarei, insa cu siguranta va ramane intotdeauna cartea sa de suflet. In continuare, iti vom vorbi despre Marina Almasan si despre aceasta creatie deosebita. 

Marina Almasan este o prezentatoare tv indragita, care cocheteaza si cu scrisul, publicand carti extrem de apreciate. Pasiunea pentru scris a luat nastere in urma cu mai bine de 30 de ani, cand a fost redactor-sef la revista ASE, in timpul studentiei. De asemenea, in perioada pre-decembrista a colaborat cu multe publicatii, dintre care amintim Urzica, Scanteia tineretului si Viata Studenteasca. Dupa absolvire, s-a concentrat asupra carierei in televiziune, insa nu a uitat de pasiunea pentru scris. Astfel, intre 2008 si 2010, a avut rubrica Destainuiri in Adevarul de duminica, iar din anul 2011 a publicat in saptamanalul Mehedinteanul. Avand in vedere succesul rubricii, hotaraste sa publice toate scrierile intr-o carte care are titlul Insomniile Marinei. In anul 2014 a publicat un volum pentru copii, numit Cele 7 ispravi ale lui Victoras. 

Anul 2022 a adus publicarea cartii Ceasul Iubirii, despre care autoarea spune ,,Tineti in mana nu doar o simpla carte. Tineti in mana 16 ani din viata mea.” Acest lucru se datoreaza faptului ca in carte este evocata povestea de dragoste dintre autoare si regretatul Victor Socaciu, trecut in nefiinta in anul 2021. Iti putem spune doar ca aceasta carte impresioneaza pana la lacrimi si merita citita pe indelete. 

Cu toate ca a fost o poveste de iubire foarte frumoasa, casnicia dintre Marina Almasan si Victor Socaciu s-a incheiat in 2012, cu un divort. Cei doi au impreuna un fiu, care a implinit 25 de ani. Cartea prezinta perioada de 16 ani in care Marina Almasan si Victor Socaciu au format un cuplu si au trait viata cu bune si cu rele. De asemenea, prezinta multe lucruri care nu au fost stiute pana acum si care contrazic speculatiile presei de la vremea divortului. Nu te astepta la o carte cu dezvaluiri explozive sau in care sa fie prezentate resentimente, deoarece nu este cazul. Este o carte in care se prezinta viata asa cum a fost, cu nostalgie, bucurie si emotii. 

Este o carte emotionanta, despre iubire, respect, evolutia unei relatii, dragostea autentica si, nu in ultimul rand, despre felul in care cateodata, viata ofera si intamplari mai putin placute. Iti recomandam sa comanzi cartea cat mai repede, de la BOOKZONE, la un pret excelent. Tot pe site-ul BOOKZONE vei descoperi si cartea Cu zambetul pe buze, de Marina Almasan. 

Suntem siguri ca aceasta carte te va impresiona si iti va aminti cat de importanta este dragostea in viata fiecarei persoane. Lectura este una prin care vei putea descoperi sufletul si viata Marinei Almasan, una dintre cele mai indragite prezentatoare tv din Romania. 

Nu sunt comentarii

Trimite un comentariu

Adresa ta de email nu va aparea public.