Nu stii ce sa mai citesti? Adauga in biblioteca noutatile BOOKZONE

Nu ai mai cumparat de ceva timp carti noi si nu stii ce sa mai citesti? BOOKZONE iti vine in ajutor si iti prezinta noutatile de luna aceasta. Sunt carti pe care oricine ar trebui sa le aiba in biblioteca si pe care le vei citi cu placere! Asadar, iata recomandarile de la librarie online BOOKZONE! 

Mirela Retegan, creatoarea proiectului Gasca Zurli si psihologul Gáspár György au lansat cartea Dincolo de parenting si teorii. Este o carte ce raspunde celor mai comune intrebari puse de parintii din tara noastra, care isi doresc sa se inteleaga mai bine pe ei si pe copiii lor. Cartea subliniaza faptul ca nu suntem la fel si chiar daca exista teorii si recomandari genral de parenting, trebuie sa vdem dincolo de scenariile ipotetice si ,,parintii perfecti” si sa putem gestiona orice problema intr-un mod firesc. Aceasta carte te va ajuta sa devii parintele de care are nevoie copilul tau si sa nu transmiti mesaje si obiceiuri negative pe care le-ai mostenit si tu de la parintii si bunicii tai. 

Gabor Mate ne impresioneaza cu un nou volum potrivit tuturor celor care vor sa aiba grija de sanatatea mintii si a corpului. Este vorba despre cartea Mitul normalitatii, ce prezinta Trauma, boala si vindecarea intr-o cultura toxica. Volumul este o critica asupra modului in care societatea favorizeaza dezvoltarea afectiunilor cronice, dar si modul in care acestea pot fi tratate. Astfel, principalele subiecte tratate in carte sunt: 

  • Tensiunea dintre atasament si autenticitate exprimata prin deconectarea de sine;
  • Amprenta traumei si a stresului cronic in societate;
  • Modurile in care ideea de normalitate a culturii occidentale moderne submineaza bunastarea si dezvoltarea;
  • Conexiunile dintre emotii si sistemul nervos si imunitar;
  • Aspectele profunde ale compasiunii si calea spre reconectare.

Suntem siguri ca aceasta carte va ajuta pe oricine isi doreste sa faca primul pas spre o viata mai buna. 

Daca preferi romanele de dragoste, atunci avem o carte pe care nu o vei putea refuza: Franturi din el, de Colleen Hoover. Daca nu ai citit pana acum nicio carte scrisa de aceasta autoare, trebuie sa remediezi acest aspect. Este una dintre cele mai apreciate autoare de carti de dragoste moderne, iar acest volum te va cuceri imediat. Este povestea unei tinere mame care in urma unei greseli, ajunge in inchisoare pentru cinci ani. Dupa ce a ispasit sentinta, se intoarce in orasul unde s-a intamplat evenimentul si doreste sa isi vad fiica in varsta de 4 ani. Din pacate, nimeni nu isi doreste ca ea sa faca parte din viata fetitei. O singura persoana nu o judeca pe Kenna: proprietarul unui bar din oras, una dintre putinele persoane ce o leaga de fiica ei. daca s-ar afla de legatura dintre ei, s-ar trezi intr-o postura dificila. 

Ultima carte pe care ti-o recomandam este Hygge Home, de Meik Wiking. Este una dintre cartile pe care oricine ar trebui sa o aiba in bilbioteca, deoarece prezinta modul in care ne putem transforma casele in locuinte confortabile, de care sa ne bucuram in fiecare zi. 

Speram ca ti-au placut recomandarile noastre! 

Nu sunt comentarii

Trimite un comentariu

Adresa ta de email nu va aparea public.