3 carti ce iti alina dorul de vara pana anul viitor

De cate ori nu ti s-a intamplat sa iti fie dor de vara cand abia se incheie acest superb anotimp? Sa numeri lunile, saptamanile si zilele pana te vei bucura din nou de temperaturi ridicate, de nopti lungi si de atmosfera deosebita de vara. Daca iti doresti sa te bucuri in continuare de magia verii, o poti face alegand carti ce te transpun in locatii cu mare, nisip si mult soare, carti usor de citit, cu atmosfera de vacanta. In continuare, iti vom prezenta trei dintre preferatele noastre, pe care le poti comanda la un pret excelent. 

Rivali in croaziera, de Angie Hockman este considerata una dintre cele mai frumoase povesti de dragoste lansate anul acesta. Este o carte ce se citeste foarte usor si pe care o vei adora. Protagonistii acestei carti sunt Henley si Graeme, doi tineri ce lucreaza pentru aceeasi agentie de turism, insa care nu sunt deloc in relatii bune. Henley si-a sacrificat tot timpul liber pentru a lucra si a studia la master in acelasi timp. A rarit intalnirile cu prietenii si cu familia ei, insa toate sacrificiile par sa aiba sens cand este propusa pentru avansare. Cu toate acestea, afla ca si Graeme, cel pe care il considera rival, se afla pe aceeasi lista. Cei doi nu s-au vazut niciodata in persoana, insa zilnic isi trimit mesaje, emailuri si vorbesc la telefon intr-un mod deloc prietenos. Totul se schimba in momentul in care cei doi afla ca trebuie sa plece intr-o croaziera in scop profesional. Acolo, isi dau seama ca nu sunt cum si-au imaginat si o scanteie de dragoste apare intre ei. 

O alta carte ce te va purta prin meleaguri pe care mai mult ca sigur ai pasit macar o data este Love & Santorini. O aventura in Grecia. Cartea prezinta povestea lui Liv Varanakis, o tanara pe care tatal ei a parasit-o cand avea doar opt ani, pentru a pleca in Grecia. Isi aduce aminte ca era pasionat de miturile Greciei Antice si de Atlantida. Cand nu se astepta, primeste o ilustrata de la tatal sau in care afla ca teoretiile sale despre Atlandida vor fi documentate si prin urmare are nevoie de Liv. Cand ajunge in Santorini, emotiile sunt coplesitoare, iar cei doi parca nu se mai regasesc. Acolo, il intalneste si pe Theo, protejatul tatalui sau, iar timpul petrecut in Grecia devine din ce in ce mai palpitant. Curand, Liv va afla adevaratul motiv pentru care tatal sau a chemat-o in Santorini. 

Incheiem lista de recomandari cu Vara Iubirii noastre, de Carley Fortune. Doi tineri, Percy si Sam petrec vara dupa vara impreuna, trecand prin numeroase sentimente, de la prietenie la iubire. An dupa an, legatura lor devine mai puternica si din prieteni ajung iubiti. Isi vor da seama ca un singur moment poate distruge tot ce au cladit pana atunci. Dupa 12 ani, cei doi se reintalnesc si isi dau sansa de a o lua de la capat. 

Speram ca ti-au placut recomandarile noastre si ca vei comanda aceste carti!

Nu sunt comentarii

Trimite un comentariu

Adresa ta de email nu va aparea public.