Iti place literatura erotica? Atunci iti recomandam seria Miles High

Literatura erotica nu este pe gustul oricui, insa daca ii dai o sansa, s-ar putea sa vrei sa citesti mai multe carti de acest gen. Sunt tipuri si tipuri de carti, insa cele lansate in ultimii ani combina intr-un mod ingenios latura erotica si povestile ce te vor tine cu sufletul la gura. Cartile erotice sunt ideale pentru momentele cand vrei sa iti pui imaginatia la contributie, dar in acelasi timp iti doresti si lecturi usoare. Romanele erotice publicate in ultimii ani reusesc sa imbine perfect situatiile limita in care se regasesc protagonistii cu momentele erotice, descrise perfect. 

Lecturile erotice se potrivesc in special zilelor in care iti doresti carti ce se citesc usor, zilelor in care doresti sa te relaxezi. Sunt ideale seara, inainte de culcare sau cand vii acasa intr-o zi mohorata de toamna sau de iarna. De asemenea, sunt foarte bune si in concediu. Cartile te ajuta sa inlocuiesti televizorul, laptopul sau telefonul in zilele in care nu stii ce sa mai faci pentru a te relaxa eficient. 

Daca ti-am starnit curiozitatea si nu stii ce fel de carti sa mai alegi, atunci iti recomandam Seria Clubul Miles High, scrisa de T.L.Swan. Este una dintre cele mai apreciate serii erotice din prezent si cu siguranta iti va placea. O poti comanda la un pret excelent de la BOOKZONE, unde vei gasi momentan doua volume: Escala si Achizitia. 

Escala, primul volum din aceasta serie, prezinta modul in care o noapte de pasiune se transforma intr-o poveste de dragoste, insa numai dupa cateva intamplari complicate, captivante si chiar scandaloase. Protagonista romanului incarca sa calatoreasca de la Londra la New York, insa ca urmare a unui incident pe aeroport, a fost despagubita si ajunge direct la clasa intai. Pe parcursul zborului a legat o conexiune cu un barbat fermecator, cu ochi albastri. Avand in vedere conditiile meteo, avionul a facut o escala de o noapte la Boston, iar cei doi au petrecut-o intr-un mod pasional. Timpul trece, iar dupa un an in care cei doi nu au mai tinut legatura, protagonista afla ca directorul executiv de la firma la care lucra este barbatul din avion. Comanda cartea si afla ce s-a intamplat intre cei doi. 

 

In al doilea, volum, Achizitia, ii intalnim pe Tristan si Claire. Claire este o tanara vaduva, ce are trei copii si o afacere. Tristan este un om de afaceri bogat si misterios, care ii propune lui Claire sa ii preia afacerea. Dupa prima intalnire de afaceri, Tristan ii propune si o intalnire amoroasa, insa Claire il refuza. Se reintalnesc peste 6 luni, in Franta, la o conferinta. Desi stie ca nu are o reputatie tocmai buna, are fluturi in stomac cand il vede. 

 

Daca vrei sa afli ce s-a intamplat cu protagonistii acestor carti, comanda-le de la BOOKZONE!

Nu sunt comentarii

Trimite un comentariu

Adresa ta de email nu va aparea public.