Iti plac cartile scrise de Colleen Hoover? Atunci alege si noul volum, Layla

 

BOOKZONE iti aduce in atentie cea mai noua carte scrisa de una dintre cele mai indragite autoare de romane de dragoste, Colleen Hoover. Este vorba despre cartea Layla, iar daca ai citit pana acum cartile acestei autoare, cu siguranta iti va placea si noul volum, care va ramane pentru mult timp in inima ta. Tot in libraria online BOOKZONE vei gasi si alte carti scrise de Colleen Hoover. Inainte de a ti le prezenta, vrem sa iti facem cunostinta cu autoarea, pentru a intelege mai bine de ce scrie atat de bine. 

Pe numele sau complet Margaret Colleen Fennell (Colleen Hoover) s-a nascut in Texas, SUA la data de 11 decembrie 1979. Primii ani din cariera i-a petrecut predand, fiind profesoara la liceu, insa si-a dat seama ca aceasta meserie nu o implineste si ca si-ar dori altceva. Astfel, in anul 2011 si-a luat inima in dinti si a scris primul sau roman, Slam. Nu a dorit initial sa il publice, insa un blogger foarte popular a citit manuscrisul si a incurajat-o sa publice acea carte. Bineinteles, succesul nu a intarziat sa apara si romanul a ajuns rapid bestseller. Colleen Hoover este cunoscuta pentru modul in care creioneaza personajele, astfel incat empatizezi cu acestea dupa numai cateva randuri si pentru situatiile limita in care se regasesc acestea. 

Dupa 11 ani de la publicarea primei carti, Colleen Hoover a devenit una dintre cele mai cunoscute autoare de romane de dragoste moderne. Cartile sale au fost vandute in milioane de exemplare, traduse in zeci de limbi si au ocupat locuri fruntase in toate topurile internationale de literatura. Fanii autoarei asteapta mereu cu sufletul la gura fiecare nou roman. 

Cea mai noua carte a autoarei, Layla de Colleen Hoover este deja considerata bestseller. Protagonistii cartii sunt Layla si Leeds, doi indragostiti convinsi ca vor trai o frumoasa poveste de dragoste pana la adanci batraneti. Din nefericire, viata lor este schimbata total in momentul in care Layla este atacata si petrece cateva saptamani in spital. Desi fizic si-a revenit, mental Layla nu mai era cea de dinainte de atac. Astfel, Leeds isi da seama ca trebuie sa actioneze pentru a o ajuta pe Layla sa isi revina si o duce la pensiunea unde s-au cunoscut. Acolo insa, lucrurile se schimba total, in rau. Layla are un comportament ciudat, iar Leeds se indeparteaza de el. De aceea, tanarul ajunge in bratele altei femei. Curand, se ba gasi intr-o situatie imposibila si va trebui sa ia o decizie referitoare la cele doua femei din viata sa. Daca vrei sa stii deznodamantul, comanda aceasta carte de la BOOKZONE. 

 

Tot la BOOKZONE vei descoperi si alte carti scrise de Colleen Hoover, precum Verity, Slam, Heart Bones, Dintotdeauna TU si altele. 

Nu sunt comentarii

Trimite un comentariu

Adresa ta de email nu va aparea public.