Carti scrise de Zig Ziglar ce te pot ajuta sa te dezvolti profesional

Iti doresti o schimbare, mai ales pe plan profesional, insa nu stii de unde sa incepi? De cele mai multe ori, oamenii isi doresc schimbarea, insa nu stiu exact ce pot face pentru a evolua. Daca esti in cautarea unei metode prin care sa iti gasesti fericirea atat pe plan personal, cat si pe plan profesional si simti ca ai nevoie de o schimbare, s-ar putea sa te ajute lecturarea unor carti pe care ti le vom prezenta in continuare. Primul pas spre schimbare este sa isi depasesti fricile si sa incerci orice ti-ai propus, chiar daca exista mari sanse de esec. Fiecare persoana este capabila de succes, chiar daca unii il obtin mai devreme in viata, iar altii abia mai tarziu.

Cartile pe care le mentionam mai devreme sunt scrise de catre unul dintre cei mai indragiti autori de dezvoltare personala, respectiv Zig Ziglar. Numele sau real este Hilary Hinton Ziglar, iar porecla Zig a primit-o in scoala generala. Autorul s-a nascut in anul 1926, in Alabama, SUA si a incetat din viata in anul 2012. Cu toate acestea, chiar si la 10 ani de la decesul sau, cartile continua sa inspire mii de oameni in fiecare an, iar companiile din toata lumea aplica recomandarile sale in ceea ce priveste dezvoltarea profesionala a angajatilor. 

Cariera lui Zig Ziglar a inceput imediat dupa absolvirea liceului. Desi s-a inscris la colegiu, si-a dorit o cariera in vanzari, astfel ca s-a vazut nevoit sa abandoneze studiile. Primii ani ai carierei i-a adus un succes la care nici nu visase, astfel ca in anul 1970 deja calatorea in toata lumea pentru a-si impartasi cunostintele si pentru a-i invata si pe altii cum sa aiba succes pe plan profesional si nu numai. Prelegerile sale se bazau pe cum sa iti traiesti viata din plin si cum sa imbini viata profesionala cu cea personala. In 1975, lanseaza prima sa carte, ce a devenit bestseller intr-un timp scurt. 

La BOOKZONE gasesti numeroase carti scrise de Zig Ziglar, iar cea mai cunoscuta este fara indoiala Lumea vazuta de sus. Acest exemplar este cumparat anual de mii de persoane si iti prezinta situatiile pe care cu siguranta le-ai intalnit si tu pana acum. Ce faci cand succesul nu e de ajuns? Citind aceasta carte, vei afla cum poti deveni cea mai buna versiune a ta si cum poti sa descoperi resurse pe care nici tu nu stiai ca le ai, evoluand in fiecare zi. 

Tot pe site-ul librariei online BOOKZONE, vei mai gasi si titlurile Esti un campion, Accepta lupta, Alte motive pentru a zambi, Curs de vanzari, Secretul casniciei fericite, Dincolo de varf si altele. 

Asadar, daca iti doresti sa te dezvolti din toate punctele de vedere, dar mai ales profesional, alege aceste carti. 

Nu sunt comentarii

Trimite un comentariu

Adresa ta de email nu va aparea public.