Lucruri pe care le poți face după ce ai terminat de văzut Bridgerton

Atunci când un serial se încheie, ne confruntăm cu o melancolie greu de explicat. Când te atașezi de niște personaje e greu să treci la o altă poveste, iar dacă te numeri printre cei care se scufundă în canapea reluând sezoanele din urmă, te înțelegem perfect, mai ales când vine vorba de Bridgerton. De ce a făcut acest serial „ravagii” pe Netflix? Păi, pentru simplul fapt că, în ciuda epocii în care se petrece acțiunea, problematicile abordate sunt extrem de actuale și este ușor să te regăsești măcar într-unul dintre personaje. Așadar, știm deja că nu o să te avânți într-un alt serial prea curând, așa că, iată câteva sfaturi pentru a-ți menține „bula” ficțională.

Recitește sau mai bine zis, apucă-te să citești cărțile

Poate te-ai săturat să auzi clișeul clasic conform căruia cartea bate filmul, însă dacă te situezi de partea fanilor fideli Bridgerton, atunci cărțile ar putea să îți dea mai multe indicii cu privire la perioada Regenței. De asemenea, citind cartea, vei descoperi aspecte pe care regizorul le-a omis sau au fost prezentate în alt fel. În orice caz, dacă citești, trăiești mai mult, așa că, ce mai aștepți? Comandă toată seria de pe libraria online Bookzone!

Trimite-le prietenilor tăi o invitație la dans

Când a fost ultima oară când ai primit sau ai trimis o invitație la dans? Nu te-ai simți flatată dacă un potențial partener ți-ar cere politicos să-și adauge numele pe invitație în loc să te pună în penibila situație de a-l respinge pe ringul de dans? Dacă ai o mentalitate modernă, dar în secret tânjești la o abordare mai retrogradă, atunci ai putea încerca să reinventezi eticheta de dans.

Fă plimbări prin parc

Dacă protagoniștii tăi preferați te-au cucerit cu plimbările lor romantice prin parc, de ce nu ai face și tu același lucru? N-ai cal? Nu-i bai! Aleile boeme ale parcurilor metropolitane sunt deschise pentru toată lumea, nu mai spunem că sunt numai bune pentru cuplurile proaspete care de-abia așteaptă să se giugiulească pe băncile ferite de privirile curioase ale lumii.

Brodatul

În caz că n-ai observat, doamnele din Bridgerton își petrec mult timp cu acul și rama de broderie în mână – excepție fac Eloise și Penelope, care sunt prea ocupate să comploteze, să scrie cronici de bârfe și, în cazul lui Eloise, să viziteze tineri nepotriviți în locuri nepotrivite. Dacă vrei să experimentezi hobby-uri de altă dată, ai două opțiuni excelente: să creezi o capodoperă cu ață și ac sau să ieși și să te porți urât. Cel puțin unul dintre soții Bridgerton îți va studia comportamentul din umbră.

Ceaiul de la ora 5

Nu există ceva mai britanic în Bridgerton decât ceaiul de la ora cinci. Umm, deja parcă simți aromele delicate de Earl Grey, hibiscus sau alte ierburi aromatice din zona Asiei de Sud Est. Pe lângă asta, ce-ai zice de ceva bun de ronțăit? În primul sezon, pretendenții lui Daphne erau răsfățați cu biscuiți, iar în sezonul doi prăjiturile au acaparat toate platourile. Mai consistente, diversificate, deliciul perfect pentru iubitorii de dulciuri. Așadar, nu trebuie neaparat să fii de viță nobilă pentru a te simți ca în Bridgerton, e de ajuns să te delectezi cu niște prăjituri. Yum, yum!

Dacă ai terminat de văzut Bridgerton, acestea sunt doar câteva dintre sugestiile care te pot ține mai aproape de eroii tăi preferați. Dacă ai alte idei, suntem nerăbdători să le aflăm în secțiunea de comentarii. De asemenea, nu uita că găsești seria completă pe bookzone.ro, alături de o carte surpriză!

Nu sunt comentarii

Trimite un comentariu

Adresa ta de email nu va aparea public.